Microsoft laajentaa Games with Goldin tarjontaa / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft laajentaa Games with Goldin tarjontaa

10.03.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
15
Microsoft haluaa kehittää Games with Goldia

Microsoft haluaa vastata tulevaisuudessa paremmin pelaajien odotuksiin Games with Gold -ohjelmallaan, Microsoft Game Studiosin pomo Phil Spencer on kertonut.

Tällä hetkellä Xbox Liven kultajäsenille kaksi ilmaista peliä kuukaudessa tarjoava ohjelma on keskittynyt pääasiassa vanhempiin peleihin. Spencerin mukaan uudempien pelien antaminen ilmaiseksi olisi ongelmallista, koska Games with Goldissa pelaajat saavat pitää lataamansa pelit, vaikka päättäisivätkin tilauksensa. Spencerin mukaan viime vuonna lanseeratun ohjelman tarjontaa pyritään kuitenkin kehittämään pelaajien toivomusten mukaisesti tulevaisuudessa.

-Olen istunut kuukausittain alas Games with Gold -tiimin kanssa ja ollut aktiivisemmassa roolissa Games with Goldissa esiintyvien pelien valinnassa, Spencer kertoi Polygon-julkaisun haastattelussa.

-Uskon, että näette jotain, mikä tuntuu uskollisemmalta Games with Goldiin kohdistuville odotuksille rajoitukset huomioiden.

Tällä hetkellä Xbox Liven kultajäsenet voivat ladata ilmaiseksi Xbox 360:lle vuonna 2008 ilmestyneen Sid Meier's Civilization Revolutionin, joka väistyy kuun puolessa välissä vuonna 2011 julkaistun Dungeon Defendersin tieltä.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri

Muutetaan politiikat, lasketaan hintaa, laajennetaan goldin tarjontaa, Exbax pomo vaihtoon. Oikeesti hei, kruunu meni jo. =)

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess
Lainaus

Spencerin mukaan uudempien pelien antaminen ilmaiseksi olisi ongelmallista, koska Games with Goldissa pelaajat saavat pitää lataamansa pelit, vaikka päättäisivätkin tilauksensa.

Tässä yksi syy miksi PS+ pelejä ei voi pelata jäsenyyden loputtua. Itseä ei pahemmin haittaa, koska vuoden 2010 jälkeen en ole kertaakaan lopettanut PS+-jäsenyyttä ja ei ole suunnitteilla. En myöskään ole kauhean iso keräilijä ja suurimpaa osaa peleistä ei tarvii pelaa uudestaan kun sen kerran pelaa läpi.

Kuinkakohan kauan Microsoft jatkaa tätä GwG-palvelua ja pysyyköhän tuo "saat pitää pelin jäsenyyden loputtuakin" etu.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Xbox valitsi konseptin, joka on valmiiksi tuhoontuomittu. Tarjolla on ikivanhoja pelejä tai muuten vaan tuntematonta roskaa, koska pelit saa omaksi ja uusien pelien tarjoaminen olisi taloudellisesti persnettoa. Voisivat siirtyä suoraan samanlaiseen systeemiin kuin Sonylla. Onhan se hirveä imagollinen tappio, jos peesaa kilpailevaa lafkaa ja sen toimivaa strategiaa. Pelaajat vähät välittää, kun pääsee puoliksi uunituoreiden pelien pariin.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Kauheeta kun saa 2 peliä kuukaudessa ilmaiseksi. YHYY YHYY vanhaa paskaa. Voi vittu mitä porukkaa oikeesti.
Itkeekö ketään hardcore pelaaja/keräilijä täällä tätä... Ketä pystyy ostamaan kaikki pelit mitkä kiinnostaa??? Itseltäni ainakin jää paljon hyviä pelejä väliin väkisin. Ja tässä on hyvä tapa saada niitä.

Mikään ps3 tai 360 peli ei ole vanha. Ps1 pelejä sanoisin jo vanhaksi.....

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Voi helvetti tätä itkua ja parkua. Meikäläinen on pysynyt vuodesta 2008 kultajäsenenä olipa näitä ilmaisia pelejä tai ei ja sitten kun microsofti rupesi näitä jakelemaan (vaikka kukaan ei pyytänytkään), alkaa hirveä dissaaminen. Hatunnostoa vain Microsoftille että kuluttaja saa pitää pelinsä ja pelata omalla ajallansa, eikä vain väliaikaisena vuokrapelinä.

Käyttäjän Core kuva
Core

Voisivat nyt koittaa jo pikkuhiljaa tuoda jossain muodossa Onellekin, itsellä kun ei 360 ole :P

Kyllä mun mielestä tä on nykyiselläänkin ollut ihan toimiva konsepti, mutta sen arvo ehkä riippuu käyttäjästä sikäli että onko mahdollisesti taipumusta olla ajoittain ilman Goldia. Itselle se on jotakuinkin itsestäänselvyys että sitä on.

Käyttäjän Juhis815 kuva
Juhis815

Vaikka minun mielestä tämä konsepti on mukava, mutta valitettavasti pelit joita on tarjottu GwG:n kautta ovat olleet semmoisia että ei kiinnosta pätkääkään.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Celleri

Muutetaan politiikat, lasketaan hintaa, laajennetaan goldin tarjontaa, Exbax pomo vaihtoon. .

Nämä ovat kaikki erittäin negatiivisia muutoksia.

Käyttäjän Celleri kuva
Celleri
Lainaus käyttäjältä gurgi

Lainaus käyttäjältä CelleriMuutetaan politiikat, lasketaan hintaa, laajennetaan goldin tarjontaa, Exbax pomo vaihtoon. .Nämä ovat kaikki erittäin negatiivisia muutoksia.

Hienosti sait kiinni siitä pointista, joka siis oli että vaikka muutosta muutoksen perään laitetaan, välimatka kilpailijaan vaan kasvaa.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro
Lainaus käyttäjältä Celleri

Hienosti sait kiinni siitä pointista, joka siis oli että vaikka muutosta muutoksen perään laitetaan, välimatka kilpailijaan vaan kasvaa.

Ja tämä väittämä perustuu.. Mihin? Kyllä Sonyn konsoli tällä hetkellä on myynyt paremmin, mutta miten ihmeessä nuo uudistukset millään tavalla voisivat kasvattaa eroa? Eipä sinulta ole aiemminkaan mitään järkevää tekstiä tullut luettua niin enpä enempää syvenny pohtimaan tuonkaan viestisi naurettavuutta.

Nostoja