Microsoft laittaa kärähtäneet jenkkiboksit vaihtoon / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft laittaa kärähtäneet jenkkiboksit vaihtoon

21.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
19

Microsoft on aloittanut Yhdysvalloissa tänään uuden takuuohjelman, jossa hajonneet, vuonna 2005 valmistetut Xbox 360 -konsolit vaihdetaan ilmaiseksi uusiin, kertoo keskusteluketju Xbox.com-foorumeilla ja käyttäjät useilla muilla foorumeilla.

Niille jenkkipelaajille, joiden hajonneet konsolit on jo korjattu maksua vastaan, palautetaan huoltokulut. Vuonna 2005 valmistettujen laitteiden takuuta pidennetään vuoteen.

Yhdysvalloissa ei ole vastaavaa takuujärjestelmää kuin Suomessa ja Euroopassa, vaan monesti uudella konsolilla on vain 90 päivän takuu. Uutinen on kuitenkin Microsoftilta ensimmäistä kertaa myönnytys, että vuonna 2005 valmistetuissa 360-konsoleissa esiintyy teknisiä vaikeuksia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

MS tainnut vaihtaa vaidetta isommalle XO:n osalta... Onkin ollut tuollaista tyhjäkäyntiä pitkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No pelaajat tässä voittaa.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Ihan hyvä juttu. Mitäs myyvät huonolaatuisia yksilöitä? Kiireessä ehtiä markkinoille mukaan joutuu myös huonolaatuisia tuotteita (PS3 köh köh), ja siis ihan kaikkien maailman markkinoiden kohdalla... Kun kerran maksaa ehjästä boxista, niin tulisi myös saada ehjä... :P Hyvä m$, reilu peli (PSPssäni 2 kuollutta pikseliä köh köh)

Kunpa myös ERÄS kilpailija valmistaisi laadukkaampia tuotteita, TAI edes korvaisi vialliset tuotteet ILMAISEKSI... Kunhan vähän vihjailen ERÄÄSTÄ valtamarkkinoijjasta, joka ajattelee vaan rahaa... :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä Microsoft!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ihan hyvä juttu. Mitäs myyvät huonolaatuisia yksilöitä? Kiireessä ehtiä markkinoille mukaan joutuu myös huonolaatuisia tuotteita (PS3 köh köh), ja siis ihan kaikkien maailman markkinoiden kohdalla… Kun kerran maksaa ehjästä boxista, niin tulisi myös saada ehjä… :P Hyvä m$, reilu peli (PSPssäni 2 kuollutta pikseliä köh köh)"

Onko muka tuntunut että ps3 kanssa kiirehditään? Itse kun olen venannut jo 2 vuotta että kohta se tulee ja eipäs tule eurooppaan vielä tänä vuonnakaan. OMG...2 kuollutta pikseliä. Miten voit elää itsesi kanssa enää? Kaverini näytössä oli 4 kuollutta pikseliä ja sai uuden takuusta. En sitten tiedä oliko sisäpiiri vai mikä kun sai uuden takuusta.

"Kunpa myös ERÄS kilpailija valmistaisi laadukkaampia tuotteita, TAI edes korvaisi vialliset tuotteet ILMAISEKSI… Kunhan vähän vihjailen ERÄÄSTÄ valtamarkkinoijjasta, joka ajattelee vaan rahaa… :D"

Jos on takuu niin saa kyllä ilmaseen. Tadaa aivoja saa käyttää. Eihän se Mikkisoftakaan vain rahanperässä ole ja sen huomaa kun rikkaimmat ihmiset maailmassa johtavat sitä. Ei tunnu lainkaan ylihinnoitelloiteltu nämä vistan eri versiot kun vain reilu parisataa perusversio. Way to go. Linux on onneksi keksitty. Ja BTW jos soitat microsoftin tukeen ja kyselet neuvoja niin sehän kustantaa vain 97 euroa. Ainakin niin paljon viime vuonna kustansi kun kyselin kun kone oli jumissa. Käyttöjärjestelmä vaihtu sillä silmänräpäyksellä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Oli taas todella iso uutinen...=/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Omassa DS-litessäni oli yksi kuollut pikseli, joten kävin vaihtamassa laitteen uuteen. Tein vain kauppiaalle selväksi ettei yksikään kuollut pikseli ollut hyväksyttävää laitteessa, jonka ostotapahtumassa luulin ostavani täydellisesti toimivan laitteen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Näin siinä käy kun kustaan konsoli hätäisesti markkinoille. Aivan turhia lisäkustannuksia, jotka oltaisiin voitu välttää pienellä maltilla.

Sonyn tapauksessa en usko ongelmaa tulevan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^Voi raukkaa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi ne pitää vaihtaa kuin vain 2% laitteissa oli jotain vikaa? Tai sitten ei.....

Nostoja