Microsoft on käynyt rauhoittelemaan Xboxin asemasta huolestuneita fanejaan.

Xbox-yksinoikeuspelinä vuosia mainostetun Quantum Breakin muutaman päivän takainen pc-julkistus on herättänyt kipakkaa keskustelua Microsoftin prioriteeteista, ja Xboxin markkinointipäällikkö Aaron Greenberg on nyt rientänyt väliin toppuuttelemaan kiihtyneitä kommentoijia. 

Xboxin Major Nelson Radio -podcastissa vastikään vieraillut Greenberg painotti ohjelmassa Xbox Onen olevan Microsoftille edelleen hyvin tärkeä voimavara. Miehen mukaan Xbox Liven käyttäjäluvut ja pelimyynnit ovat olleet hurjassa kasvussa viime vuosina, eikä yhtiön rakkaus ja innostus konsolikenttää kohtaan ole muuttunut miksikään.

– Älkää antako yhden Windows 10 -pelijulkaisun muuttaa omaa mielipidettänne konsolibisneksen tärkeydestä, Greenberg vetosi kuuntelijoihin.

Jos Greenbergin mainospuheita on uskominen, on Microsoftilla takataskussaan suuria suunnitelmia Xboxin varalle myös tulevaisuudessa. Eritoten konsoliyksinoikeudet ovat osoittautuneet suureksi menestykseksi, joten vastaavia projekteja voi odottaa yhtiöltä myös tulevaisuudessa innovatiivisempien aloitteiden ohella.

– Kuuntelemme aina faniemme palautetta. He eivät ehkä aina ole sataprosenttisesti samaa mieltä kanssamme, mutta rakastamme palautetta silti, Greenberg muistutti pelaajia.

Koko podcast-jakson voi kuunnella kätevästi vaikkapa alta.

Lähde: Major NelsonDualShockers

Lisää luettavaa