Microsoft nimeää Xbox Game Passin uusiksi (päivitetty)

Xbox Game Pass kokee nimenmuutoksen.

4.8.2020 15:29

Päivitys 4. elokuuta: Microsoft on kommentoinut Video Games Chronicle -sivustolle, että logon muuttumisesta huolimatta Xbox Game Passin nimi pysyy samana vastaisuudessakin.

Alkuperäinen uutinen: Microsoft vaikuttaa jättävän Xbox Game Pass -palvelusta jatkossa Xbox-sanan pois ja kutsuvan palvelua jatkossa vain Game Passiksi.

Näin ainakin vaikuttaisi sekä Xbox Game Pass – että Xbox Game Pass for PC -Twitter-tilien perusteella, jotka julkaisivat uudistuneet logot seuraavien saatesanojen kera: ”Kokeillaan uutta ulkoasua”

Tuore nimenvaihdos on osa laajempaa Microsoftin palveluihin tehtyjä muutoksia, jotka ovat herättäneet erinäisiä spekulaatiota verkossa yhtiön seuraavan sukupolven suunnitelmistaan. Suurin näistä on ollut 12 kuukauden Xbox Live Gold -ajan poistaminen myynnistä, mikä on herättänyt yhdessä Halo Infiniten ilmaisen verkkopelin kanssa epäilyjä, että Microsoft saattaisi luopua Xbox Live Gold -jäsenyydestä ja siten maksullisesta verkkopelaamisesta kokonaan Xbox Series X:n myötä. Vaihtoehtoisesti Gold-jäsenyys liitetään osaksi Game Passia.

Yhtiö on panostanut myös entistä enemmän juuri Xbox Game Pass -palveluun, jonka vahistettiin laajenevan syyskuussa Project xCloud -palvelulla.

Lähde: Thurrott

Lisää luettavaa