Microsoft omistaa jalkapalloilun / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft omistaa jalkapalloilun

23.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
23

Xbox 360 on ainoa next-gen -konsoli, jolla pelataan jalkapalloilua seuraavan vuoden aikana. Microsoftilla on yksinoikeus FIFA- ja PES-sarjojen uuden sukupolven versioihin vuoden 2007 syksyyn asti.

Microsoft esitteli FIFA 07:n uuden sukupolven versiota lehdistötilaisuudessaan Leipzigissa. Uutta on niin Soccernet-futissivuston kautta tulevat jalkapallouutiset kuin jalkapalloilijoiden paremmin mallinnettu astelu nurmen pinnalla.

Uuden sukupolven PES6:sta löytyy puolestaan pelikuvaa käsivaralta kuvattuna Xboxyden sivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Henk koht ei kiinnosta risun vertaa, mutta Microsoftilta varsin viisas veto. Sonyn vastaiskun on oltava kova ja armoton :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

..massive damage.. to attack it's weak point's.. Vai miten se meni? :D MS käyttää Sonyyn samaa taktiikkaa mitä Sony käytti samurai pelissä ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Todella hienoa, että futis tulee juuri 360:lle, kun sen omistan ja pes6:sta olen jo hetken himoinnut! :) No eipä se nyt ois haitannu vaikka PS3:llekin ois tullut, mutta hyvä näin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuo minua ihmettyttää että ihan kummatkin parhaat eurofutikset tulee Xbox360:lle.
Itselläni on Xbox360 ja se tuleekin olemaan ainut konsolini tällä sukupolvella mutta en pelaa eurofutista. Varmaan ihan mukavasti voi lisätä futisfanaatikkoilla Xbox360 konsolin myyntiä mutta on tuo yksinoikeus/yksinoikeudet varmasti maksanutkin PALJON.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Saattaa liittyä aika paljon tuotantoaikatauluihin.

Eurogamerin kommentti PES6:sta 360:llä..

"To be perfectly honest, it looks like a slightly prettier version of the PS2 game"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"To be perfectly honest, it looks like a slightly prettier version of the PS3 game." Et osaa ilmeisesti kopioida
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=66873

Vaikkakin siinä on todennäköisesti virhe!

Käyttäjän Cyrus kuva
Cyrus

Eipä ollut uutinen. PESistähän ei oltu kerrottu mitään muuta kuin että tulossa 360:lle. Ja FIFAhan on jo aiemmin ilmoitettu jäävän pois EA:n PS3:n julkaisupelien joukosta, samoin kuin NHL.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä eikös PES DS pitänyt olla valmisteilla, ja julkaista ensi vuonna USA:ssa?

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

PES DS ei ole uuden sukupolven jalkapalloilua vaan käsikonsolifutista. Peli saattaa itse asiassa tulla vielä tänä vuonna Euroopassa.

Mitä uutisen yllättävyyteen tulee, sanotaan että itse odotin PS3:lle sekä PES- että FIFA-versioita esimerkiksi ensi keväänä liigafinaalien ja muun kyytipojaksi. Toki 360-versiot kelpaavat hyvin, ei siinä mitään.

Käyttäjän Cyrus kuva
Cyrus

Mutta jos olisivat julkaisseet keväällä, olisi tavallaan jouduttu rikkomaan se julkaisutahti. Eli enpä usko, että ainakaan Konamilla olisi ollut pokkaa julkaista keväällä uusi PES ja sitten jälleen loppuvuodesta. Tai välttämättä halujakaan tehdä näin. Mieluummin hiovat peliä kun nyt on enemmän kehitysaikaa ja julkaisevat sitten kunnollisen version ensi vuoden lopulla.