Microsoft paljasti kesän Xbox One -järjestelmäpäivityksen antia – luvassa reilusti uudistuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft paljasti kesän Xbox One -järjestelmäpäivityksen antia – luvassa reilusti uudistuksia

7.06.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
2

Microsoft jatkaa Xbox Onen käyttöjärjestelmän aktiivisenpuoleista päivittämistä. Nyt konsolivalmistaja paljasti, mitä kesän aikana ilmestyvät päivitykset pitävätkään sisällään.

Puhetta ymmärtävä Cortana saapuu vihdoin myös Xbox Onen valikoimiin – tosin ei edelleenkään Suomessa. Cortana julkaistaan toistaiseksi ainoastaan Pohjois-Amerikassa, Englannissa, Ranskassa, Italiassa, Saksassa sekä Espanjassa. Uskollisen apulaisen lupaillaan toimivan kuten muillakin Windows 10 -laitteilla.

Myös pelikokoelman käyttöliittymä saa lukuisia pieniä viilauksia. Microsoftin mukaan kokemus muuttuu astetta nopeammaksi ja pelit löytyvät valikoimista aiempaa sutjakammin.

Päivityksen myötä Xbox One -pelaajat voivat haeskella Facebook-ystäviään myös Xboxin maailmasta. Sitä mukaa kun käyttäjät linkkailevat tunnuksiaan, lupaillaan myös ystäviä löytyvän aiempaa vaivattomammin.

Sosiaalisella puolella myös omien videoklippien jako luonnistuu aiempaa vähemmällä naksuttelulla. Jatkossa videomateriaaliaan voi myös editoida PC:n puolella haluamassaan videonkäsittelyohjelmassa. Microsoft lupailee myös täyttä tukea 60 ruudun kuvataajuudelle.

Päivitys matkaa jo kuluvan viikon aikana Preview-käyttäjille. Muut saavat uudistukset lähiviikkojen aikana.

Tarkempia tietoja uudistuksista voi lueskella Xbox Wirestä tai katsella Larry "Major Nelson" Hrybin esittelemänä alla olevalta videolta.

Lähde: Xbox Wire, Youtube/Xbox

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän R.Gamer kuva
R.Gamer

Ilmeisesti uuden päivityksen myötä saisi myös vihdoin valita konsolin sijainnin ja kielen erikseen. Eihän tuota ole vielä kauan ehtinyt odottamaankaan :)

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey
Lainaus käyttäjältä R.Gamer

Ilmeisesti uuden päivityksen myötä saisi myös vihdoin valita konsolin sijainnin ja kielen erikseen. Eihän tuota ole vielä kauan ehtinyt odottamaankaan

Toivottavasti olet oikeassa!