Microsoft-pomo: Xboxissa paras hintalaatu-suhde / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft-pomo: Xboxissa paras hintalaatu-suhde

5.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
149

Microsoftin johtoportaaseen kuuluva Don Mattrick kertoo Xbox 360:n hintalaatu-suhteen olevan markkinoiden paras. Mattrickin mukaan Xbox 360 tarjoaa siis hinnalleen enemmän vastinetta kuin kilpailevat PS3 ja Wii.

Xbox 360:n hinta on tällä hetkellä Suomessa noin 350 euron tietämillä, jos mukaan haluaa kovalevyn ja kaksi peliä. Halvimman version Xbox 360:stä saa omakseen noin 300 eurolla. Wiin hinta liikkuu 250-270 eurossa PS3:n uuden mallin maksaessa Suomessa 479 euroa.

Lähde: Computer and Videogames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Olen kyllä miehen kanssa tismalleen samaa mieltä. Jos miettii ps3:sen alku taivalta ja hintaa,niin hyöty on jäänyt esim pelien puutteen takia olemattomaksi,xbox 360 tarjotessa enemmän ja halvemmalla hintalapulla. Wiistä en osaa sanoa,mutta ei sillekään pelejä alussa ollut,eikä kyllä X0 tasolle olla päästy lähellekään.

Laatu on myös nyky xbox 360:ssä korkeaa,joten voidaan todeta uutisen pitävän täysin paikkaansa.

Käyttäjän Kabanossi kuva
Kabanossi

Ja konsolisota saa lisää paukkuja. Tääkin on niin mielipideasia. Jos Blu-Ray ei kiinnosta, haluat hyvää grafiikka ja tykkäät räiskinnästä sekä toiminnasta on 360 selvästi paras vaihtoehto. Jokainen konsoli tarjoaa hieman erilaisen kokonaisuuden. Siksi ne kaikki hankitaankin. ;)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.cnbc.com/id/22025587

Mitä tulee nyky xbox laatuun, niin eipä se ole oleellisesti parantunut...

Jos omistaa teräväpiirtotelkkarin, mutta Blu-Ray ei kiinnosta, niin sitten XO on halvempi vaihtoehto. Mutta tuosta hinta/laatusuhteesta voi olla montaa mieltä.

Bensaa liekkeihin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo...öh...varmaan tästä alkaa taas ankara konsolisota, mutta senkin uhalla paljastan totuuden: Kyllä herra on oikeassa, koska PS3:n pelit (ne harvat) eivät ainakaan ole parempia kuin X360:n. Itse asiassa olen havainnut, että ainakin viimeisen puolen vuoden aikana PS3:lle on tullut huonoja käännöksiä ja vasta hiljattain yhtä laadukkaita pelejä kuin X360:lle.

Vetoan taas GRAW2:n avulla siihen, että kyllä olen ihan tyytyväinen konsoliini. Uusi NFS Pro Street näyttää myöskin upealta, ja ajomallinnus on realistisen tuntuinen, minkä X360-voimanpesä mahdollistaa. Myös Live toimii ihan tyydyttävästi, vaikka onkin maksullinen, mistä en pidä. Tavallaan maksan X360:stä enemmän kuin PS3:sta, mutta on aina helpompi maksaa 70 euroa kerran vuodessa kuin maksaa 500 euroa köntässä.

Mielestäni en menettänyt mitään, kun ostin X360:n, koska minulla ei ole HD-TV:tä. Blu Rayllä en siis tee toistaiseksi mitään.

Toisaalta, minulla ei olisi ollut varaa ostaa Playstation3:sta, tiukkaa teki tuon toisenkin vehkeen kanssa. Siksi olenkin tyytyväinen, että Microsoft tarjosi minulle konsolin, johon minulla on varaa ja peliharrastukseni voi edelleen jatkua huolimatta siitä, että tuloni sairauden vuoksi putosivat muutama vuosi sitten rajusti.

Käyttäjän Kabanossi kuva
Kabanossi

Joo ei ole 360:n laatu parantunut. Osasyyksi voi kyllä mainita ihmisten tyhmyys. Joissan kuvissa on ollut 360:n niin ahtaassa tilassa, ettei ihmekään kun konsoli on hajonnut. Kyllä, se on epäluotettavin konsolin ikinä, mutta järkevällä sijoittelulla sen saa kyllä pysymään ehjänä. Ainakin hieman pidempään.

Livegamersiin (yli 10 000 rekist. Xbox-pelaajaa) tuli ennen päivittäin useita ilmoituksua hajonnesta konsolista. Enää niitä tulee pari kertaa/pari viikko. JOTAIN kehitystä on tapahtunut. Mutta ei riittävästi. PS3:n luotettavuus ja hiljaisuus kehiin, niin kasassa on MINUN makuuni täydellinen konsoli.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En kyllä edelleenkään ymmärrä miksi täällä uutisoidaan yritys pomojen hehkutusta omasta tuotteestaan. Tottakai he kehuvat omaa tuotettaan. Totuus on kuitenkin se, että xbox360:sta on laatu kaukana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Arcade on aika kaukana hinnasta, siis tietty sillä pelata voi, mutta hubat siitä on poissa. Se on kuin joulukuusi ilman koristeita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

450-470 euroa on xbox360 hdmi liitännällä ja siihen viellä Hd-Dvd 160 euroa niin se on sitten kallis verrattuna ps3

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

korjaan siis kaukana hyvästä hinta-laatu suhteesta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Xbox 360 on paras pelikonsoli kautta aikain! PS3 ja Wii ovat siihen verrattuna harrastelijavehkeitä ja haisevatkin vehkeeltä!

Nostoja