Microsoft-pomolta lipesi Gears of War -tietoa / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft-pomolta lipesi Gears of War -tietoa

23.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
17

Yhdeksi vuoden hittipeleistä muodostunut Gears of War on nyt myynyt maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta. Microsoftin markkinointiosaston varajohtaja Jeff Bell lisäsi GameDailylle antamassaan haastattelussa huhuja pelisarjan jatkosta: Bellin mukaan suunnitteilla on trilogia.

- Gears of War menee tällä hetkellä kuin kuumille kiville. Tavoitteenamme on kuitenkin syventää pelisarjaa ja tehdä Marcus Fenixistä GoW-trilogian sankari. Haluamme kehittää hänestä hahmon, jota on helppo lähestyä ja johon on helppoa samaistua. Tällainen ominaisuus puuttuu hyvin usein kolmannen persoonan toimintapeleistä, Bell sanoi.

Microsoftin edustajat ovat kertoneet jo monesti, etteivät ole vielä suunnitelleet lainkaan hittipelin jatkoa. Jatko-osa tai osat näyttävät kuitenkin olevan koko ajan lähempänä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Ei mitenkään yllättävää, Gears Of War menee kuin kuumille kiville ja Live-hommatkin on kunnossa. Todella hyvä juttu X0-pelaajille siis, eikä varsinkaan juonen kehittäminen olisi huono juttu laisinkaan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuntuvat nämä trilogiat olevan kovin suosittuja pelien ja leffojen tekijöiden keskuudessa nykyään: on Halo-trilogiaa, GoW-trilogiaa, Metroid Prime-trilogiaa, Matrix-trilogiaa, Lord of the Rings-trilogiaa, Pirates of the Caribbean-trilogiaa.. ja lista jatkuu ja jatkuu. Ärsyttävä muoti-ilmiö. Ei sillä, että hyvän pelin/leffan jatko-osat olisivat huono asia, mutta miksei samantien tehtäisi vaihtelun vuoksi vaikkapa neljän osan tetralogiaa tai vain ihan perinteisesti julkistettaisi jatko-osia yksi kerrallaan? MENEE FIILIS näiden iänikuisten trilogioiden kanssa!

Käyttäjän Tanepure kuva
Tanepure

Pitäähän tuottoisasta idesta puristaa kaikki irti. Ei sitä joka päivä keksi miljoonabisnestä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tanepure on niin oikeassa kun ihminen voi olla. Miksi tappaa lypsylehma yhteen peliin? Ja lipsahtikohan ihan varmasti uutinen vahingossa. Parempi otsikko olisi kai ollut "Microsoft pomo laukoo itsestaanselvyyksia Gears of Warista", mutta tamanhetkinen myy paremmin.

Käyttäjän Albedo kuva
Albedo

Kyllähän GoW:n loppu lupaa jo jatkoa, joten ei mikään yllätys. Ja tuo LotR-trilogia ei ole mikään ihan uusi juttu jos miettii niitä kirjoja.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Heh, olet oikeassa, LotR ei ehkä tosiaan ole paras esimerkki. Väsymyksen piikkiin. Sanotaan sen tilalle vaikkapa Xbox360:lle tuleva Too Human-trilogia, näitähän riittää..=)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pari viikkoa sitten Cliffy B tuntui 1up show'ssa olevan varsin vakuuttunut siitä että gears tulee myymään hyvin (mitä se tekee) ja seuraava versio/jatko-osa on tulossa jos näin käy.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Helppo samaistua? En sitten tiedä kuinka moni pelaajista samaistuu helposti karskiin muskelimieheen, mutta joo...

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Kyllä kunnon tarinalla pitäisi olla alku, keskikohta ja loppu. Ja mieluiten kaikki samassa julkaisussa. Harmittaa pelata tuntikaupalla jotain vain todetakseen, että loppuratkaisu selviää vasta hamassa tulevaisuudessa. Jos ylipäätään selviää.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Huoh, se on selvä, että peli saa jatkoa. Eihän tämän luokan pelejä tehdä vain kerrasta poikki -meiningillä. Cliffy totesi jo viime vuonna ja taisi olla jotain mainintaa toukokuun Pelaajan GoW-spessussa, että Epic toivoi voivansa jatkaa peliä...tottakai se jatkuu.