Microsoft, Sony ja Nintendo yhteistyössä verkkohyökkäyksiä vastaan / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft, Sony ja Nintendo yhteistyössä verkkohyökkäyksiä vastaan

6.03.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Microsoft, Sony ja Nintendo ovat käyneet yhdessä keskusteluja konsolien verkkopalveluita vastaan tehdyistä palvelunestohyökkäyksistä.

Microsoftin pelidivisioonan johtaja Phil Spencer on kertonut käyneensä keskusteluja kilpakumppaniensa kanssa verkkopalveluiden vakauden varmistamisesta. Spencerin mukaan konsolien verkkopalveluihin kohdistuvat hyökkäykset ovat yhteinen ongelma.

-Ei minusta ole hienoa, kun PSN on alhaalla, Spencer kertoi Gameinformer-julkaisulle.

-Ei se auta minua. Se vain herättää pelkoa ja epäluuloa kaikissa pelaajissa, joten mielestäni tämä on yhteinen tilaisuus meille kaikille jakaa tietoa oppimistamme asioista ja siitä miten asiat kasvavat. Näitä keskusteluita käydään, mikä on mielestäni loistavaa.

Spencerin mukaan Xboxin verkkopalvelut tilapäisesti viime joulun tienoilla alas ajaneet verkkohyökkäykset olivat oppimiskokemus yhtiölle. Vaikka iskut eivät muodostaneet varsinaista tietoturvariskiä, kertoo hän vakauden olevan yhtä tärkeää Xbox Liven kehityksessä.

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

No jo oli aikakin yhdistää voimia. Koska kaikki tekevät omia virityksiään jotka toimivat enemmän tai vähemmän hyvin. Yhteinen standardi helpottaa kehitystä kummasti.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Pidä ystäväsi lähellä, mutta pidä vihollisesi vielä lähempänä...

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Olisi kiintoisaa nähdä yhteistyön joskus vielä syvenevänkin. Nyt jo Microsoft on julkaissut pelejä, tärkeimpänä Minecraftin, PS4:lle ja Nintendo neuvottelee Mario-elokuvasta Sonyn elokuvadivisioonan kanssa. MGS4:n musiikkia on myös kuultu Wiin Super Smash Brosissa. Jonkinlainen yhteinen peliprojekti tai eri konsolien välinen nettimoninpeli olisivat vähintäänkin histotiallisia tapauksia.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä peelopuu

Pidä ystäväsi lähellä, mutta pidä vihollisesi vielä lähempänä...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!