Microsoft testaa uutta ominaisuutta, jolla Xbox Game Pass -edut voi jakaa jopa neljän ystävän kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft testaa uutta ominaisuutta, jolla Xbox Game Pass -edut voi jakaa jopa neljän ystävän kanssa

5.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Microsoft testaa uutta ominaisuutta, jolla Xbox Game Pass -edut voi jakaa jopa neljän ystävän kanssa

Microsoft on aloittanut uuden kokeilun, jonka myötä osa Xbox Game Pass -tilaajapalvelun käyttäjistä pääsee lisäämään jopa neljä muuta tiliä oman tilauksensa piiriin.

Uutuuskokeilu on aluksi käynnissä vain Irlannissa sekä Kolumbiassa ja vain Xbox Insider -käyttäjille. Tilaukseen lisättävien extratilien ei kuitenkaan tarvitse olla Insider-käyttäjiä. Kokeilu koskee Xbox Game Pass Ultimate -tilauksia.

Liittyäkseen mukaan testijoukkoon, Xbox-pelaajien on ladattava itselleen "Xbox Game Pass - Insider Preview" -lisenssi Microsoft Storesta, minkä myötä on mahdollista lisätä ihmisiä mukaan omaan tilauksen piiriin. Tämän jälkeen kaikki tilauksen piirissä olevat käyttäjät pääsevät nauttimaan Game Pass Ultimaten tarjoamista eduista omilla pelilaitteillaan.

Microsoftin pyrkimys tällä uudistuksella on helpottaa käyttäjiensä yhteisiä pelihetkiä. Nähtäväksi jää milloin tämä "perhepaketti"-mahdollisuus rantautuu myös Eurooppaan.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.