Microsoft tuo useita parannuksia moniin Xbox Series -malleilla taaksepäin yhteensopiviin peleihin

Auto HDR, parempaa resoluutiota ja sutjakampaa pelattavuutta luvassa.

14.10.2020 09:55

Microsoft on kerrannut tarkemmin, minkälaisia parannuksia Xbox Series -konsoleilta voi odottaa taaksepäin yhteensopivien pelien osalta.

Kaikki tulevilla konsoleilla tukevat vanhat pelit saavat automaattisen HDR-päivityksen, joka parantaa pelien värimaailmaa ja kirkkautta. Ominaisuus tuodaan suoraan konsolista, joten se ei vaadi kehittäjiltä mitään lisäjippoja ja saadaan siten kaikkiin yhteensopiviin peleihin.

Valikoituihin peleihin on odotettavissa myös parannuksia ruudunpäivitykseen sekä resoluutioon, joista jälkimmäinen hoidetaan Heychy-metodin avulla. Sen avulla vanhat 360p- ja 720p-resoluutioiset pelit nostetaan parhaimmillaan 4K-resoluutioon, mikä tekee niistä entistä näyttävämpiä ja tarkempia. Osa peleistä saa myös 16-kertaisen anisotrooppisen filtteröinnin.

Lisäksi Microsoft on ilmoittanut tuovansa Xbox 360:n omistajille ilmaiseksi pilvitallennusmahdollisuuden, joka on aiemmin ollut saatavilla ainoastaan kultajäsenille. Käyttäjät voivatkin jatkaa vanhoja pelejään suoraan aiemmista tallennuksistaan Xbox Series -sarjan konsoleilla.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa