Microsoft tutkimassa digitaalisten tuotteiden hinnoittelua Xboxeilla

Lataustuotteiden kilpailullisempi hinnoittelu pyörii Microsoftin mielessä digitaalisuuden saadessa jatkuvasti enemmän jalansijaa.

24.1.2014 20:06

Microsoft on aikeissa tutkia mahdollisuuksia saada digitaalisen Xbox-sisällön hinnoittelun nykyistä ”kilpailukykyisempään” kuosiin. Xbox-asioista tämän tästä tiedottava Larry ”Major Nelson” Hryb kertoi asiasta varhain tänä aamuna osana Reddit-sivuston Xbox-aiheista keskustelua, jossa mies totesi hinnoittelun löytyvän Microsoftin ”asialistalta”.

Konsolien latauskauppoja on usein kritisoitu siitä, että peleistä monia on usein selvästikin edullisempaa ostaa fyysisessä muodossa oli hankinnassa sitten vähän uudempi tai vanhempikin tuote. Osa pelaajista näyttäisi kaipaavan Xboxilla parhaillaan myös mahdollisuutta ostaa digitaalisten pelien koodeja enemmän normaaleista kaupoista tai ennakkotilata digitaalisia pelejä etujen kanssa, mikä fyysisten pelien kohdalla on nykyään monesti aikalailla arkipäivää.

Major Nelsonin mukaan Microsoft on tietoinen monista kuluttajien kaipaamista ominaisuuksista. Mies lupaakin Microsoftilla olevan varsinkin Xbox Onea varten hienoja asioita suunnitteilla tälle vuodelle.

Lähde: Reddit, Eurogamer

Lisää luettavaa