Microsoft on paljastanut uuden joukon uudistuksia Xbox One -konsolimallistoonsa.

Paljastusten keskeisin osa on uusi teratavun kiintolevyllä varustettu Xbox One -malli. Suuremman tallennustilan ohella mallin paljastetun uudistukset ovat kosmeettisia, sillä konsolin kerrotaan saaneen uuden mattapinnoituksen. Uuden konsolin kerrotaan saapuvan markkinoille Yhdysvalloissa 16. kesäkuuta 399 dollarin hinnalla. Alkuperäisen 500 Gt:n kiintolevyllä varustetun mallin hinnan taas paljastettiin laskevan välittömästi 349 dollariin. Uuden konsolimallin Euroopan julkaisuaikataulua tai hinnoittelua ei toistaiseksi ole vahvistettu.

Myös aikaisemmin huhuttu uusi Xbox One -ohjain paljastettiin virallisesti. Uusien konsolipakettien kanssa toimitettava päivitetty ohjain sisältää 3,5mm kuulokeliitännän sekä fanipalautteen perusteella tehtyjä pieniä säätöjä esimerkiksi ohjaimen olkanäppäinten toiminnallisuuteen. Ohjaimesta julkaistaan sekä perinteinen musta versio että kuvioitu Covert Forces -malli.

Syksystä alkaen Xbox One -ohjaimen voi myös liittää langattomasti Windows 10 -tietokoneeseen tai tablettiin. Langaton yhteys vaatii USB 2.0 tai 3.0 -liitäntään kytkettävän adapterin. Adapterin suositushinnan kerrotaan olevan Yhdysvalloissa 24,99 dollaria tai 79,95 dollaria Xbox One -ohjaimen kanssa.

Lähde: Microsoft

Lisää luettavaa