Microsoft vauhdittaa Xboxia oluttarjoilulla / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft vauhdittaa Xboxia oluttarjoilulla

5.02.2007 // Kirjoittanut: LassiK
14

Tämän viikon keskiviikkona Xbox Live Arcade hakee uutta vauhtia Root Beer Tapper -olutpelillä. Midwayn klassikkopelissä tarkoituksena on tarjoilla olutta ja pitää asiakkaiden tuopit täytettyinä.

Arcaden versiossa tarjoillaan tosin alkoholittomia - alun perin vuonna 1983 julkaistu peli tunnettiin ensin nimellä Tapper ja siinä kostutettiin asiakkaiden kurkkuja ehdalla Budweiser-oluella. Root Beer Tapper julkaistiin, kun peliä syytettiin alkoholin markkinoinnista alaikäisille.

Live Arcadessa mukana on mahdollisuus tarjoilla joko yhteistyössä tai kilpasilla verkkopelinä. Saavutuksia on metsästettävänä 12 ja niistä jaetaan yhteensä 200 pistettä, kuten Live Arcaden peleistä yleensä.

Hintaa Root Beer Tapperilla on Live Arcadessa 400 pistettä eli noin 4,8 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Lol pitäisipä tesmiä :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Alkuperäistä Tapperia tuli ennen 80-luvun puoliväliä pelattua niin Spectrumilla kuin C64:lla. Myös olut alkoi noihin aikoihin kummasti maistumaan. Eihän tässä tarvitse kuin laskea 1+1...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis tätäkö pelaajat oikeasti haluavat? Naurettavaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Siis tätäkö pelaajat oikeasti haluavat?"

Kai se riippuu hieman pelaajasta. Itseäni 25 vuoden takaisten retrokökköjen sijaan kiinnostaa uudemmat pikkupelit (Lumines, Hexic, Bejeweled jne), mutta kai niitä retroilijoitakin löytyy.

Käyttäjän Xerobos kuva
Xerobos

Aaarghh! Tulisi nyt Symphony of the Night tai edes Worms sieltä. Ihme nihkeilyä välillä Live Arcaden kanssa.
Tästä riittää pelkkä trial-versio tyydyttämään retronälkä.

Käyttäjän TheKid kuva
TheKid

Tätä tuli tahkottua C64:lla joskus pentuna :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Alkuperäistä Tapperia tuli ennen 80-luvun puoliväliä pelattua niin Spectrumilla kuin C64:lla. Myös olut alkoi noihin aikoihin kummasti maistumaan."

Siinä saattaa kehitys hieman kärsiä kun alkaa juomaan olutta alle 5 vuotiaana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaipa tuo tulee ladattua kun vain 5€ maksaa... sen verran paljon tuota aikoinaankin rakasti...pelottaa vaan että jää taas koukkuun etenkin kun on mahdollisuus pelata Live:n kautta toista vastaan. Minusta tulee Root Beer Tapper maailman Ranking 1 pelaaja.

Käyttäjän AKU ANKKA kuva
AKU ANKKA

''Tätä tuli tahkottua C64:lla joskus pentuna''

Aivan ja vaikka kuinka kauan... :D

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Näin jo sieluni silmin uhkeat alpittaret tarjoilemassa tuoppeja boksin promo-tilaisuudessa... Mutta kyseessä olikin vain pikselijuoma. Mikä pettymys.

Itse en ole live arcadesta löytänyt vielä mitään vitosen arvoista. Suurin osa retropeleistä kun on lähinnä tunnearvokkaita, eikä niiden viihdearvo jaksa ainakaan minun kohdallani kantaa muutaman minuutin fiilistelyn jälkeen. Retropelikokoelmat kuten Taiton kokolemat PS2, Xbox ja PSP-konsoleilla ovat mielestäni hyvä idea, sillä parin kympin hintaan saa erittäin suuren määrän laadukkaitakin klassikoita. Yhdellä napilla ohjattavan pelin lisenssistä en kuitenkaan toistaiseksi aio maksaa.