Kotisohvalla koettava virtuaalitodellisuus ei juuri kutkuta Microsoftia.

GameInformer-julkaisulle juuri antamassaan haastattelussa Xbox-pomo Phil Spencer pohtii Microsoftin suhdetta virtuaalitodellisuuteen. Miehen mukaan Microsoft tukee ilmiön ensiaskelia täydestä sydämestään, mutta kiire ikiomien teknologiaprojektiensa pariin yhtiöllä ei missään nimessä ole.

– Me osallistumme kyllä – meillä on Minecraft ja muita tuotteita, joita olemme tuomassa virtuaalitodellisuuteen ja Hololensille. Emme kuitenkaan tällä hetkellä juurikaan pohdi Xbox Onen omaa laitteistoa, Spencer selventää artikkelissa.

Vaikka virtuaalitodellisuus ei olekaan tällä hetkellä Microsoftin pääprioriteetti, yhtiö seuraa alan kehitystä tiiviisti. Läpimurrot vt-teknologian saralla ovat hyväksi myös Microsoftille, eikä Spencer sulje Xbox-lasien mahdollisuutta täysin pois laskuista, vaikka moinen ei olekaan ajankohtaista juuri nyt.

– Minä todella arvostan Sonyn tekemisiä. Minua kiinnostaa, miten heidän kokoonpanonsa pärjää, ja miten olohuonevirtuaalitodellisuus tulee lopulta toimimaan. Enkä nyt vinoile, vaan todella olen utelias, Spencer pohtii haastattelussa.

Microsoftin Hololens-hologrammilasien ennakkomyynti alkoi kehittäjäpiireissä alkuviikosta. Kolmen tuhannen dollarin hintaiset kehityspaketit ehtinevät uusiin koteihinsa ensi kuun alkuun mennessä.

Lähde: GameInformer

Lisää luettavaa