Microsoft: Virtuaalitodellisuudella ei ole kiire Xbox Onelle / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft: Virtuaalitodellisuudella ei ole kiire Xbox Onelle

3.03.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6

Kotisohvalla koettava virtuaalitodellisuus ei juuri kutkuta Microsoftia.

GameInformer-julkaisulle juuri antamassaan haastattelussa Xbox-pomo Phil Spencer pohtii Microsoftin suhdetta virtuaalitodellisuuteen. Miehen mukaan Microsoft tukee ilmiön ensiaskelia täydestä sydämestään, mutta kiire ikiomien teknologiaprojektiensa pariin yhtiöllä ei missään nimessä ole.

– Me osallistumme kyllä – meillä on Minecraft ja muita tuotteita, joita olemme tuomassa virtuaalitodellisuuteen ja Hololensille. Emme kuitenkaan tällä hetkellä juurikaan pohdi Xbox Onen omaa laitteistoa, Spencer selventää artikkelissa.

Vaikka virtuaalitodellisuus ei olekaan tällä hetkellä Microsoftin pääprioriteetti, yhtiö seuraa alan kehitystä tiiviisti. Läpimurrot vt-teknologian saralla ovat hyväksi myös Microsoftille, eikä Spencer sulje Xbox-lasien mahdollisuutta täysin pois laskuista, vaikka moinen ei olekaan ajankohtaista juuri nyt.

– Minä todella arvostan Sonyn tekemisiä. Minua kiinnostaa, miten heidän kokoonpanonsa pärjää, ja miten olohuonevirtuaalitodellisuus tulee lopulta toimimaan. Enkä nyt vinoile, vaan todella olen utelias, Spencer pohtii haastattelussa.

Microsoftin Hololens-hologrammilasien ennakkomyynti alkoi kehittäjäpiireissä alkuviikosta. Kolmen tuhannen dollarin hintaiset kehityspaketit ehtinevät uusiin koteihinsa ensi kuun alkuun mennessä.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Järkevä valinta. Ei riitä tehot edes siinä hieman tehokkaammassa konsolissa VR-hommiin niin miksi edes yrittää. Lisään kun lyö nuo älyttömät hintalaput ja sen, että kuten PS4:lla, tarvitsevat lisärautaa vääntöön konsoleilla, niin turhaa ajan ja rahan tuhlausta. Järkevämpää odotella seuraavaa sukupolvea kun samalla nähdään miten tuo VR ottaa edes tuulta alleensa. Samalla teknologia on kehittynyt ja halventunut. Win-win.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Microsoft tekee juuri niin kuin se on aina tehnyt. Seuraa sivusta alaa ja sitten jossain vaiheessa syö jonkun pois markkinoilta ja tulee itse tilalle.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Miten Microsoftista voi edes tykätä? Onko se luonteen piirre joka ratkaisee?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Joo. Taitaa olla ihan älykäs ratkaisu vielä.

Käyttäjän humungus kuva
humungus
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Miten Microsoftista voi edes tykätä? Onko se luonteen piirre joka ratkaisee?

Miten tämä kommenttisi Microsoftin tykkäämisestä liittyy tähän uutiseen? Taitaa liittyä toisista kommenteista vetämiisi johtopäätöksiin. Eikä näistä firmoista tarvi sen kummemmin "tykätä" jos omistaakin niiden tuotteita. Samaa voisi kysyä Sonysta ja Nintendosta, miten niistä voi edes "tykätä"? Samanlaisia voittoa tavoittelevia yhtiöitä kaikki. Kyllä se arvataan mistä sinä "tykkäät". Lapsellisia kommentteja sinulta.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu
Lainaus käyttäjältä humungus

Samaa voisi kysyä Sonysta ja Nintendosta, miten niistä voi edes "tykätä"? Samanlaisia voittoa tavoittelevia yhtiöitä kaikki.

No jos näistä yhtiöistä pitäisi valita, kuka tahansa ajatteleva ihminen valitsisi ennemmin Sonyn, Nintendon tai minkä tahansa muun, kuin monopoli-Microsoftin.

Nostoja