Microsoft voimistaa Games with Gold -ohjelmaansa – tässä heinäkuun lahjapelit

Xboxeilla käynnissä oleva Games with Gold -ohjelma saavuttaa virallisesti kahden vuoden iän, minkä kunniaksi sen Xbox One -tarjonnan pitäisi vahvistua jatkossa.

25.6.2015 20:27

Microsoft on saanut vahvistettua seuraavat pelit, jotka se on tarjoamassa ilman lisäveloitusta Xbox Liven kultajäsenille osana Games with Gold -ohjelmaansa.

Tällä kertaa Xbox Onella pelattavaksi rynnistämässä sekä Assassin’s Creed IV: Black Flag että myös pian Xbox-debyyttinsä tekevä pulmapeli So Many Me. Peleistä Assassin’s Creed on ladattavissa koko heinäkuun ajan, kun taas So Many Me saapuu tarjolle heinäkuun 16. päivä ja se on hankittavissa aina elokuun puoleen väliin asti.

Xbox 360:llä pelataan heinäkuussa vuorostaan Plants vs. Zombiesia sekä Gears of War 3:a. Peleistä Plants vs. Zombies on tarjolla aina heinäkuun alusta kyseisen kuun 15. päivään asti. Gears of War 3:n voi vuorostaan napata itselleen heinäkuun loppuoliskon aikana.

Vielä ennen kuun vaihtumista latailemassa ehtii käydä vielä myös sekä Pool Nation FX:n että Massive Chalicen Xbox Onelle ja Thiefin Xbox 360:lle.

Heinäkuun myötä Games with Gold juhlii virallisesti jo täyttä kahden vuoden taivalta. Sen kunniaksi Microsoft onkin luvannut, että jatkossa Xbox Onelle joka kuukausi tarjottavista peleistä kaksi on aina sellaisia, ettei niitä ole aiemmin nähty Games with Gold -kampanjassa.

Lähde: Major Nelson

Lisää luettavaa