Microsoft voimistaa Games with Gold -ohjelmaansa – tässä heinäkuun lahjapelit / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft voimistaa Games with Gold -ohjelmaansa – tässä heinäkuun lahjapelit

25.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Microsoft on saanut vahvistettua seuraavat pelit, jotka se on tarjoamassa ilman lisäveloitusta Xbox Liven kultajäsenille osana Games with Gold -ohjelmaansa.

Tällä kertaa Xbox Onella pelattavaksi rynnistämässä sekä Assassin's Creed IV: Black Flag että myös pian Xbox-debyyttinsä tekevä pulmapeli So Many Me. Peleistä Assassin's Creed on ladattavissa koko heinäkuun ajan, kun taas So Many Me saapuu tarjolle heinäkuun 16. päivä ja se on hankittavissa aina elokuun puoleen väliin asti.

Xbox 360:llä pelataan heinäkuussa vuorostaan Plants vs. Zombiesia sekä Gears of War 3:a. Peleistä Plants vs. Zombies on tarjolla aina heinäkuun alusta kyseisen kuun 15. päivään asti. Gears of War 3:n voi vuorostaan napata itselleen heinäkuun loppuoliskon aikana.

Vielä ennen kuun vaihtumista latailemassa ehtii käydä vielä myös sekä Pool Nation FX:n että Massive Chalicen Xbox Onelle ja Thiefin Xbox 360:lle.

Heinäkuun myötä Games with Gold juhlii virallisesti jo täyttä kahden vuoden taivalta. Sen kunniaksi Microsoft onkin luvannut, että jatkossa Xbox Onelle joka kuukausi tarjottavista peleistä kaksi on aina sellaisia, ettei niitä ole aiemmin nähty Games with Gold -kampanjassa.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Jaa että kaks vuotta jo Goldiki ollu.

Käyttäjän mursu69 kuva
mursu69
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Jaa että kaks vuotta jo Goldiki ollu.

itellä ollu sen 9 vuotta

Nostoja