Microsoft: Xbox 360:t eivät enää hajoile / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft: Xbox 360:t eivät enää hajoile

18.02.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
208

Xbox 360 -pelaajat ovat joutuneet painimaan vakavien laiteongelmien parissa aina vuodesta 2005 asti, jolloin Xbox 360 julkaistiin. Microsoft on käynyt ongelmaan käsiksi muokkaamalla konsolinsa sisälmyksiä kestävimmiksi. Nyt Microsoftin mukaan laiteongelmat alkavat viimein olla historiaa.

Aaron Greenberg kertoo, että uusien emolevyjen ansiosta Red Ring of Death alkaa olla jo menneisyyttä. Huoltoon lähetettäviin konsoleihin päivitetään tuoreimmat osat, ja näin kestävämmät osat päätyvät lopulta jokaiseen hajoavaan konsoliin. Uudet Xbox 360 -mallit alkavat myös valtaamaan kauppojen hyllyjä.

Red Ring of Death ongelmat ovat puhuttaneet pelaajia laajalti heti Xbox 360:n julkaisun jälkeen. Iso osa Microsoftin konsolin ostaneista pelaajista ovat jossain vaiheessa joutuneet lähettämään konsolinsa huoltoon.

Lähde: Edge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Ikävä ongelma,mutta onneksi huolto on niin nopeaa ja onneksi minä vain kerran olen joutunut käyttämään saksasta,silloinkin konsoli haetaan suoraan kotiovelta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HAHAHAH

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

ja unohtui sanoa,että nyt vain odottamaan ps3 poikien trollausviestejä. Hyvä esimerkki tässä ylempänä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ikävä ongelma,mutta onneksi huolto on niin nopeaa ja onneksi minä vain kerran olen joutunut käyttämään saksasta,silloinkin konsoli haetaan suoraan kotiovelta."

AI ETTÄ HUOLTO MUKA NOPEAA minulla menny kiintolevy paskaksi ja meni YLI 3 kk ennenku lähettivät sen takas.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti sisälmykset on vaihdettu. Just ennen vuoden vaihdetta kävi kone "kääntymässä" Saksassa toistamiseen. Tosin molemmilla kerroilla takaisin on tullut eri laite kun mitä lähetin. Pyhien tuoksinassa n. 3 vko otti.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Englannissa ei enään korjata boxxeja koska niit tuli yhes vaiheessa niin paljon et ne kyllästy. Ja se on halvempaa antaa uus konsoli kun korjata se.

Käyttäjän Viluzki kuva
Viluzki

No niin, repikää tästä te, jotka täällä aina pistätte niitä "RROD paskaboximicrosoftonperseestäpleikkarirulaajeeoonparas"- viestejä. Johan on ollut pitkän aikaa tiedossa että Microsoft käyttää yhä parempia osia konsolien korjaamiseen ja päivittämiseen. Esim. noin vuosi sitten boxini teki (pikaisen) visiitin Viiksien Luvattuun Maahan. Takaisin tullessaan oli saanut uuden levyaseman, BenQ:n, sekä joitain uusia osia konsolin sisuksiin. Ei ole sen jälkeen enää kaatuillut ja pysyy melko viileänä vaikka pelaisi tunteja putkeen. Myös melu on vähentynyt huomattavasti. :D

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

En itse vieläkään luota boxxiin et siihen ei tulisi RROD siks en osta sitä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

notta meni ittellä 1.5kk ku se poikkes saksassa et en nyt ihan nopeeks sanois.....ps3 ei o tarvinnu minnekkään lähettää :P

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ei ole sen jälkeen enää kaatuillut ja pysyy melko viileänä vaikka pelaisi tunteja putkeen. Myös melu on vähentynyt huomattavasti"

ps3:sessa ei ole koskaan ollutkaan noita ongelmia eikä tule olemaankaan ps3 on kallis mutta luotettava sekä hiljainen yms mutta boksi on halpa mutta epäluotettava saattaa hajota milloin vain sekä pitää kamalaa meteliä... en hauku mutta kerron faktat...