Microsoft: Xbox Liven käyttäjämäärät vahvassa kasvussa / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft: Xbox Liven käyttäjämäärät vahvassa kasvussa

22.04.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Microsoftin Xbox Live -verkkopalvelu on kasvanut vauhdilla edellisvuodesta, yhtiö kertoo.

Microsoftin viimeisimmän tuloskatsauksen mukaan Xbox Liven kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien määrä on kasvanut 26% viimeisen vuoden aikana. Verkkopalvelun aktiivisten käyttäjien määrä kuukausitasolla oli 46 miljoonaa.

Xbox One -konsolin tarkoista myyntilukemista ei tällä hetkellä ole tietoa, sillä Microsoft lopetti viime vuoden puolella konsolin myyntilukujen raportoimisen. Yhtiön peliosaston johtaja Phil Spencerin mukaan myyntilukujen raportointi lopetettiin, koska konsolin myynnit eivät ole hyvä mittari sen todellisista käyttäjämääristä.

Windowsin, laitteet, pelaamisen ja hakutoiminnot kattavan More Personal Computing -sektorin liikevaihto kasvoi kaikkiaan prosentin verran edellisvuodesta. Yhtiön tuorein käyttöjärjestelmäversio Windows 10 oli asennettu raportin mukaan kaikkiaan 270 miljoonalle laitteelle maaliskuun loppuun mennessä.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

-- myyntilukujen raportointi lopetettiin, koska konsolin myynnit eivät ole hyvä mittari sen todellisista käyttäjämääristä.

Ei ehkä tosiaan, kun konsolia harvemmin on useita samassa taloudessa - toisin kuin käyttäjiä yhdellä konsolilla - mutta eiköhän siellä muut syyt ole tuolle raportoimattomuudelle.

Mitä muuten tulee tuohon käyttäjien lisääntymiseen: itselläni on peliporukassa täysin päinvastoin. Muut antoivat Gold-jäsenyyksien umpeutua ja minäkin vain jäin nappailemaan pelit talteen. Nyt One ollut jonkun aikaa hallussa, joten saanut vähän pelailtuakin noita jäsenpelejä.

Sama tuli tehtyä jo aikoinaan PS4:n kanssa: ei minulla laitetta ollut mutta jäsenyys oli ja Plus-pelit sille nappailin. Tietenkin myös X360 ja PS3 löytyi/löytyy, en minä varmaan muutoin olisi "ennakkoon" jäsenyyksiä maksellut pelkkien kuukausipelien vuoksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niin kuin tuosta uutisestakin voi lukea, niin tämä käyttäjämäärien nousu ei johdu muusta kuin Windows 10 asennuksista. Microsoft, Microsoft, kunnon vanha Microsoft. Paljos se Xbone on nyt myynyt? Se vois jotain kiinnostaakin.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus käyttäjältä snaketus

Niin kuin tuosta uutisestakin voi lukea, niin tämä käyttäjämäärien nousu ei johdu muusta kuin Windows 10 asennuksista. Microsoft, Microsoft, kunnon vanha Microsoft. Paljos se Xbone on nyt myynyt? Se vois jotain kiinnostaakin.

Täällä arvioidaan 18 miljoonaa:
http://www.videogamer.com/news/xbox_one_has_sold_18_million_units_worldwide_esports_ceo_reveals.html