Microsoftin Aaron Greenberg on kertonut haastattelussa yhtiön aikeista tuoda Xbox One -konsolille jatkossa yhä enemmän japanilaisia pelejä.

Greenbergin mukana Microsoftilla on syvä kunnioitus japanilaisia kehittäjiä kohtaan ja yhtiö on työskennellyt monien heidän kanssa sekä sisäisten että kolmannen osapuolen projektien kanssa. Hänen mukaansa pelaajat voivatkin odottaa tulevaisuudessa enemmän ja enemmän japanilaisten pelien saapuvan Xbox One -konsolille.

Hänen mukaansa japanilaiset kehittäjät ovat myös innokkaita ottamaan uusia teknologioita haltuunsa, ja he ovatkin sanoneet hyviä asioita työskennellessään tulevan Xbox One X -konsolin kanssa. Microsoft aikoo kuitenkin odottaa parempaa aikaa ennen kuin mitään tämän suhteen julkistetaan.

Microsoft oli aktiivinen japanilaisten pelien maahantuoja Xbox 360:lle konsolin julkaisun alkuaikoihin, jolloin saarivaltion peleistä länteen rantautui muun muassa Tales of Vesperia, Lost Odyssey, Blue Dragon ja Infinite Undiscovery.

Xbox Onelle on julkistettu nousevan auringon maasta saapuvaksi muun muassa Code Vein, Dynasty Warriors 9 ja Sword Art Online: Fatal Bullet.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa