Microsoft-yksinoikeus ReCore saa uutta eloa uudella Definitive Editionilla / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoft-yksinoikeus ReCore saa uutta eloa uudella Definitive Editionilla

20.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Microsoft on vahvistanut virallisesti uuden version viime vuonna nähdylle ReCore-pelille. Vielä tämän kuun 29. päivä se julkaisee Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille ReCore: Definitive Editionin, jonka alkuperäisen pelin omistajat saavat ilmaiseksi.

Definitive Edition muovaa ReCoren tukemaan HDR:ää ja Xbox One X:n tehoja. Samaan syssyyn siihen lisätään tuore Eye of Obsidian -seikkailu sekä alkuperäispelistä puuttunut T8-NK-robotti.

Itsenäisesti ostettuna ReCore: Definitive Editionia kaupitellaan noin 20 euron hintaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Joku päivä sitten pohdin, että olikos tämä peli jo ilmestynyt vai jäänyt ikuiseen kehityslimboon.

Harmittavan vähälle huomiolle jäänyt.

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies

Ostan tämän sitten kun tulee Steamiin. Windows Store (UWP) -roskaa en tue. Ei haittaa vaikka menisi 5 tai 10 vuotta, mitään kiirettä tämän pelin pariin ei ole.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös tämä peli ollut niin kriitikoiden kun pelaajienkin inhoama tekele? Miksi huono peli saa Definitive Editionin?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Brutal1ty

Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös tämä peli ollut niin kriitikoiden kun pelaajienkin inhoama tekele?

Inhoama on hieman väärä sana. Moni itse asiassa diggasi paljon, mitä peli yritti tehdä. Lähinnä kritiikki kohdistui siihen, että peli tuntui tulleen ulos keskeneräisenä.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Minulla pää hajosi lopun temppuhyppelyosuudessa, jonka kerrosten avaamiseen tarvittiin hillitön prismaattisten kuulien grindaaminen. Itse asiassa grindaus oli vielä pahempaa kuin tarkkuushyppely. Voisi sanoa, että loppuneljännes oli kuin eri pelistä. Harmittaa kovasti, siillä muuten pidin ReCoresta todella paljon. Ihastuttava sankaritar, mahtava musiikki ja pelattavuudessa, etenkin taisteluissa, todella hyvä tuntuma. Ja ihan OK-näköinenkin peli. Toivon totisesti, että yksi Definitive Editionin korjauksista olisi vaadittavien prismaattisten kuulien määrän vähentäminen.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Monta kertaa olen meinannut ostaa tämän alesta kun boxille ei käytännössä ole juuri mitään muuta kiinnostavaa pelattavaa, mutta ehkä parempi vaan etten ostanut. Alesta sitten tuo definitive edition.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä kiinnosti ensimmäisen trailerin perusteella todella paljon mutta vastaanoton takia jäi ostamatta. Pari kertaa myös alesta silti harkinnut mutta jäänyt niistäkin ostamatta. Ehkäpä nyt lopulta tämä lähtee ostoon. Traileri näytti kyllä ihan kivalta.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Pitääpä varmaan ladata toi Definitive Edition ilmaiseksi, kun peli tuonna viime vuonna julkaisussa ostettua. En ole vielä kyllä edes pelannut koko peliä, mutta sen verran edullisesti pelin sai julkaisussa, niin oli pakko ostaa jo silloin hyllyyn.

Nostoja