Microsoftin alaisuuteen liittynyt inXile työstää jo kokonaan uutta peliä / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoftin alaisuuteen liittynyt inXile työstää jo kokonaan uutta peliä

20.11.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

inXile Entertainment on työstämässä jo kokonaan uutta ja julkistamatonta peliä Microsoftille, joka osti hiljattain roolipelistudion omien siipiensä alle.

Brian Fargon mukaan uusi projekti on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa ja Microsoft on ollut siitä äärimmäisen kiinnostunut, mutta sen enempää tuotoksesta ei vielä tiedetä. Oston myötä projekti jäänee kuitenkin pc:n ja Xbox Onen yksinoikeudeksi.

Fargo paljasti samassa haastattelussa, että Microsoftin myötä studio saa käyttöönsä enemmän rahaa tuotantojensa toteuttamiseen, mikä auttaa inXilea viemään visioitaan paremmin eteenpäin. Aikaisemmin yhtiö onkin hyödyntänyt projekteissaan aktiivisesti yhteisörahoitusta.

– Jossain määrin meillä on aiemmin ollut toinen käsi sidottuna selän taakse, mutta ei enää, Fargo kuvailee aiempaa tilannetta.

Studion onkin tarkoituksena laajentaa toimintaansa noin 30 % oston myötä. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan kasvaa monisatapäiseksi suuryhtiöksi, vaan lähinnä paikata kauan kaivattuja vajaavaisuuksia. Fargon mukaan yhtiöltä on muun muassa puuttunut täyspäiväinen audiovastaava, valaistus- ja välianimaatioihmiset.

Uuden mysteeriprojektin lisäksi inXile Entertainment työstää myös Wasteland 3:a.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Hienoa. Tykkään ja paljon siitä faktasta, että Microsoft panostaa sekä PC että Xbox pelialustoihin.

Käyttäjän ajajehu kuva
ajajehu

Siitä on harvoin seurannut mitään hyvää kun Microsoft panostaa johonkin...

Nostoja