Microsoftin Hololens-lasit yrittävät välttää Kinectin traagisen kohtalon / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoftin Hololens-lasit yrittävät välttää Kinectin traagisen kohtalon

22.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Microsoftin Hololens-lasit yrittävät välttää Kinectin traagisen kohtalon

Microsoftin Hololens-hologrammilasit ovat käytännössä julkaisuvalmiit, mutta yhtiö odottelee sopivaa saumaa rauhassa.

Vancouverissa vastikään järjestetyssä TED-konferenssissa vieraillut Hololens-visionääri Alex Kipman paljasti, miksei Microsoft rynni markkinoille samaan aikaan potentiaalisten kilpailijoiden kanssa. Miehen mukaan yhtiö oppi paljon alun perin miljoonia kappaleita myyneen Kinect-kameransa täydellisestä floppikohtalosta, eikä Hololensille toivota samanlaista loppua.

– Se ei ollut miellyttävä kokemus. Se ei vain ollut valmis myymään kymmentä miljoonaa kahdessa kuukaudessa, ja juuri niin pääsi käymään, Kipman pohti lavalla.

Kipmanin mukaan Kinectin suurin Akilleen kantapää oli sisällön puute, ja mies toivoo Microsoftin välttävän saman ongelman Hololensin kohdalla. 

– Jos kuluttajille annettaisiin lasit tänään, niillä olisi noin 12 käyttötarkoitusta. "Kiva, ostin kolmen tonnin lasit, voin tehdä niillä tusinan asioita, ja nyt ne keräävät pölyä", he sanoisivat.

Kipman ei osannut asiasta kysyttäessä arvioida, kauanko Hololens joutuu odottelemaan suurta debyyttiään. Myös lasien todellinen myyntihinta on vielä hämärän peitossa.

– Minulla ei ole kiire mihinkään, Kipman tiivisti.

Lähde: Destructoid, re/code

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihan järkevää varmaan, vaikka toisaalta jos odottelee liikaa niin vastaavat voi ehtiä toiselta taholta markkinoille ensin.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Kolmen tonnin lasit? Daamn poika

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Ei välttämättä mikään huono veto.