Microsoftin Project Spark seuraa LittleBigPlanetin jalanjälkiä / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoftin Project Spark seuraa LittleBigPlanetin jalanjälkiä

10.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Osana Microsoftin E3-lehdistötilaisuutta ohjelmistöjätti paljasti uutuuspelin nimeltä Project Spark. Team Dakotan työstämä peli kulkee vahvasti Sonyn LittleBigPlanetin jalanjäljissä tarjoamalla pelaajille työkaluja luoda omia maailmoja, pelejä ja tarinoita sekä jakaa niitä eteenpäin.

Sekä Xbox Onelle että Windows 8:lle suuntaava Project Spark tukee mahdollisuutta tehdä luomuksia perinteisten ohjaumallien ohella myös Kinectia ja Smartglassia hyödyntämällä. Ohessa traileri, joka havainnollistaa, mitä kaikkea pelaajat voivatkaan lähteä tekemään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei tuo LBP ole koskaan innostanut mutta tämä nyt jollain tapaa kiinnostaa. Trials Evolution:in kautta kuitenkin nähnyt mihin yhteisö pystyy editorilla, niin voi tulla tosi hienoja tekeleitä! Little Big Planetissä perusidea tuntui pääosin olevan kuitenkin aina se tasohyppely, vaikka siellä taisi ihan eri pelityyppejä myös olla mukana? Tämä tuntuu heti alussa panostavan monipuolisuuteen. Tosin saa nähdä mitä tämä lopulta sitten on.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Todella mielenkiintoinen tekele. Kun pressissä kaveri ratsasti maankuoren avulla MS:n pressissä, niin vibat Avata-piirretystä olivat melkoiset.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Näytti kyllä hyvin erikoiselle ja hauskalle, lisää tällaista vähän innovatiivisempaa ja erilaisempaa settiä!