Microsoftin räiskintäkehittäjä vaihtoi syöksyhampaansa koalitioon / Uutiset / pelaaja.fi

Microsoftin räiskintäkehittäjä vaihtoi syöksyhampaansa koalitioon

7.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Microsoftin kanadalainen pelistudio Black Tusk Studios on ristitty uudelleen. Jatkossa studio tunnetaan nimellä The Coalition, jonka on tarkoitus kuvastaa studion henkeä työskennellä yhdessä yhden yhteisen tavoitteen eteen.

Nimi on samalla myös viittaus Gears of War -pelisarjasta tuttuun Coalition of Ordered Governments -liittoutumaan. The Coalitionin studiopomo Rod Fergussonin mukaan yksi syy Black Tusk -nimestä luopumiseen olikin nimenomaan se, että studion haluttiin olevan heti sen nimestä alkaen yhdistettävissä Gears of Wariin, jonka kehityksestä se on nykyisin vastuussa. Innoituksen uudelle nimelle antoi Halo-sarjasta nykyisin vastaava 343 Industries, joka on nimetty Halo-robotti 343 Guilty Sparkin mukaan.

Black Tusk -nimen alla The Coalition ei ehtinyt tekemään paljoa. Alkujaan Microsoft Vancouverina tunnettu studio sai edellisen nimensä vuonna 2012, jolloin sen ilmoitettiin työstävän Microsoftin seuraavaa suurta viihdesarjaa. Viime vuonna Microsoft ilmoitti kuitenkin hankkineensa Gears of War -sarjan oikeudet Epic Gamesilta ja siirtäneensä sarjan kehitysvastuun Black Tuskille.

Vajaan kahden viikon päästä järjestettävillä E3-messuilla The Coalitionilla pitäisi olla jo jotain näytettävää pelaavalle yleisölle. Kysymys vain kuuluu, että nähdäänkö tuolloin tosiaan jo seuraava täysin uusi Gears of War vai onko tyytyminen vain huhtikuussa julksusuteen lipsahtaneeseen alkuperäisen Gears of Warin Xbox One -versioon.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.