Middle-earth: Shadow of Mordor syvenee kausipassin voimalla / Uutiset / pelaaja.fi

Middle-earth: Shadow of Mordor syvenee kausipassin voimalla

18.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Edes Keski-Maa ei ole enää turvassa kausikorteilta. Warner Bros. ja Monolith ovat varmistaneet, että lokakuun 3. päivä julkaistava Middle-earth: Shadow of Mordor on myös saamassa omansa.

Kausikortilla Shadow of Mordoriin saa pelin julkaisun jälkeen varsinkin joukon uusia tarinatehtäviä. Näistä The Bright Lord -niminen kokemus päästää pelaamaan haltijaseppä Celebrimborilla itse Sauronia vastaan, kun taas Lord of the Hunt laittaa pelaajat hirviöjahtiin Mordorin keskelle.

Yksinoikeudella kausikortin omistajille Warner Bros. tarjoaa myös Guardians of the Flaming Eye -tehtävän. Siinä pelaajat ottavat yhteen Sauronin eliittijoukkojen kanssa Mordorin Mustalla Portilla.

Tehtävien ohella kausikortin ostajat saavat muita peliaajia aikaisemman pääsyn lisäksi useaan peliin suunniteltuun Trials of War -haasteeseen. Lupauksena myös on, että hajanaiset asusteet ja uudet kyvyt, joita Warner ja Monolith ovat myöhemmin peliin myös tuomassa, kuuluvat myös kausikorttiin

Kausikortin pitäisi ilmaantua saataville niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin. Hintatietoja ei ole jaettu.

Lähde: Videogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Huokaus. Ei taida todellakaan enää pelkästä pelistä saatavat tulot riittää... no, onhan tämä mikromaksuja parempi keino rahastaa hölmöjä.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Noh, pitää sitten vain odottaa että pelin saa kokonaisena

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Miksi ihmeessä ne kertoo noista ennen pelin tuloa?! Nämä uutisethan saavat ihmiset välttämään peliä kuin ruttoa...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Niinpä. Ärsyttävä käytäntö nykyään, kun se on selvä, että koko peliä ei julkaista heti. Complete versiota odotellessa. Onneksi ei pelit maailmasta kesken lopu.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Itselleni Nintendon pelit ovat aina olleet luotettavia siinä mielessä, että ne on julkaistu "valmiina". Pahemmin ei ole tarvinnut Nintendo DS:n taikka Wiin pelejä päivitellä. Kerran oli Super Paper Mariossa glitch, josta tiedotettiin silloin laajasti, joten osasin senkin välttää... Nyt pelkään, että tämäkin on vain nostalgiaa, sillä Nintendo 3DS sekä Wii U lähenevät koko ajan Pleikkaa & Boxia. Sekä Mario Kartiin että Super Smash Brosiin on tulossa jo DLC:tä - mitä tulevaisuus vain tuokaan tullessaan?