Midway järjesti perinteisen Gamers Day –tilaisuutensa Las Vegasissa, jossa se esitteli vuoden tulevaa tuotantoaan. Pelaaja oli paikalla tutustumassa peleihin ja uhkapelaamassa.

dsc02788.jpg

Amerikkalaishenkisiä pelejä tuottava kustantaja koki viime vuonna kovia, kun pitkään tuotannossa olleet kalliit projektit Blacksite ja John Woo’s Stranglehold floppasivat. Midwayn julkaisema Unreal Tournament III jäi sekin Call of Duty 4:n jalkoihin.

dsc02794.jpg

Midwayn toimitusjohtaja Matt Booty oli kuitenkin positiivinen tulevaisuuden suhteen.
– Olemme sijoittaneet lähemmäs 100 miljoonaa dollaria Unreal Engine 3 teknologiaamme, jota kaikki studiomme käyttävät. Strangleholdin ja Blacksiten tuotannot kärsivät uuden teknologian aiheuttamista lastentaudeista ja toki ne olivat meille pettymyksiä, mutta opimme niistä ja jatkamme eteenpäin.

Midwaylta on tulossa enemmän pelejä kuin koskaan, mutta monet näistä ovat yritykselle ominaisesti hyvin amerikkalaisia. Tulossa on koripalloa, showpainia ja räiskintää.

dsc02790.jpg

Jokainen Midwayn tulevista peleistä rakentuu Unreal Engine III –teknologialle. Mortal Kombat vs DC Universe, TNA Wrestling ja The Wheelman käyttävät kaikki samaa teknologiaa. Etuna on se, että alkuvaikeuksien jälkeen tuotannot rullaavat aiempaa paljon tehokkaamin.

Lue Unreal Tournament III:n Xbox 360 -versiosta
Lue Mortal Kombat vs. DC Universe -pelistä
Lue The Wheelman-pelin ensitesti
Lue TNA Wrestling -painipelistä
Lue NBA Ballers: The Chosen One -pelistä

Lisää luettavaa