Miekat ja ruoskat tanaan! Castlevania-legenda palaa uuden toimintaseikkailun kanssa

Castlevania: Symphony of the Nightilla maailmanmaineeseen noussut ruoskamies Koji Igarashi on työstämässä uutta, Castlevania-sarjasta irrallista toimitnaseikkailupeliä.

11.5.2015 20:39

Castlevania: Symphony of the Nightia ja sen lukuisten kehuttuja seuraajia tuottamassa ollut Koji Igarashi on paljastanut uusimman peliprojektinsa. Lähdettyään Konamilta reilu vuosi sitten mies on valmistellut jälleen yhtä sivulta kuvattua toimintaroolipeliä, jota se tällä kertaa kutsuu nimellä Bloodstained: Ritual of the Night.

Kickstarter-kampanjansa maanantaina käynnistänyt Bloodstained on täysin Castlevania-sarjasta irrallinen projekti, jota Igarashi työstää yhdessä japanilaisen Inti Creates -studion kanssa. Parhaiten Inti on aikanaan tullut tutuksi varsinkin Mega Man Zero -peleistä, mutta viimeisimpänä se on työstänyt myös Azure Striker Gunvolt -pelejä ja syyskuussa julkaisunsa saavaa hyvin Mega Man -henkistä Mighty No. 9:ää.

Tavoitteena Bloodstainedilla olisi kerätä Kickstarterissa vähintään 500 000 dollaria, jonka saavuttaessaan pelin pitäisi saapua niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Peliä ei yksinomaan rahoiteta Kickstarter-varoilla, sillä se on saanut taakseen myös yksityisrahoittajan, joka on valmis maksamaan loput tarpeelliset kustannuskulut, jos peli vain kerää puoleensa tarpeeksi huomiota. Silti, mitä enemmän peli kerää varoja Kickstarterissa, sitä isompi tuotoksesta on määrä tulla.

Lisätietoja Bloodstainedista löytää sen Kickstarter-sivuilta.

Päivitys kello 23.40: Eipä siinä kauaa nokka tuhissut. Bloodstained on nyt rahoitettu.

Lisää luettavaa