Miekat ja ruoskat tanaan! Castlevania-legenda palaa uuden toimintaseikkailun kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Miekat ja ruoskat tanaan! Castlevania-legenda palaa uuden toimintaseikkailun kanssa

11.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Castlevania: Symphony of the Nightia ja sen lukuisten kehuttuja seuraajia tuottamassa ollut Koji Igarashi on paljastanut uusimman peliprojektinsa. Lähdettyään Konamilta reilu vuosi sitten mies on valmistellut jälleen yhtä sivulta kuvattua toimintaroolipeliä, jota se tällä kertaa kutsuu nimellä Bloodstained: Ritual of the Night.

Kickstarter-kampanjansa maanantaina käynnistänyt Bloodstained on täysin Castlevania-sarjasta irrallinen projekti, jota Igarashi työstää yhdessä japanilaisen Inti Creates -studion kanssa. Parhaiten Inti on aikanaan tullut tutuksi varsinkin Mega Man Zero -peleistä, mutta viimeisimpänä se on työstänyt myös Azure Striker Gunvolt -pelejä ja syyskuussa julkaisunsa saavaa hyvin Mega Man -henkistä Mighty No. 9:ää.

Tavoitteena Bloodstainedilla olisi kerätä Kickstarterissa vähintään 500 000 dollaria, jonka saavuttaessaan pelin pitäisi saapua niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Peliä ei yksinomaan rahoiteta Kickstarter-varoilla, sillä se on saanut taakseen myös yksityisrahoittajan, joka on valmis maksamaan loput tarpeelliset kustannuskulut, jos peli vain kerää puoleensa tarpeeksi huomiota. Silti, mitä enemmän peli kerää varoja Kickstarterissa, sitä isompi tuotoksesta on määrä tulla.

Lisätietoja Bloodstainedista löytää sen Kickstarter-sivuilta.

Päivitys kello 23.40: Eipä siinä kauaa nokka tuhissut. Bloodstained on nyt rahoitettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Repesin nähdessäni David Hayterin yhtenä merkintänä Stretch Goal -listassa. Mielenkiintoinen projekti. Laitetaan seurantaan.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

"TRENDING TOWARDS 2214% OF GOAL"
Joo eiköhän ne rahotuksensa saa.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Mielenkiintoni heräsi, saahan nähdä joko nyt olisi sellainen pelirahoitus johon jopa osallistuisinkin. Videon perusteella antaisin Igarashille vaikka ääneni presidentinvaaleissa.

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

"TRENDING TOWARDS 2214% OF GOAL"
Joo eiköhän ne rahotuksensa saa.

Tällä menolla seuraavan 60 minuutin sisällä on jo aloituspotti kasassa. Pari tuntia siihen päälle ja David Hayterkin ollaan saatu mukaan. Vaikken ole varsinaisesti Castlevania tyyppisten pelien fani, voisin hommata tämän ihan vain, jotta pääsisin kuuntelemaan Hayterin humoristista köhinää.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Pfff eipä kauaa kestänyt että saivat miljoonan kasaan :D

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Jess!! David Hayter! Vanhat kunnon huijauskooditkin saatiin mukaan. Seuraavaksi local co-op ja kasassa on hieno paketti.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Itsehän tuen tätä, koska tästä saa ihan fyysisen tavaran hyllyyn. Toki itse pelikin näyttää mielenkiintoiselta ja tykkään tuosta päähahmosta jo nyt. Kivan seksikäs design olematta kuitenkaan liian paljastava tai juuri "seksi myy" mielessä suunniteltu.

Ainut missä on toivomisen varaa on tuo soundtrack CD. Toki loistavaa, että se on ihan oikea CD-levy, mutta ihan kunnon jewel case olisi ollu piste I:n päälle.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Mutta mites Michiru Yamane? SotN ei olisi varmaan puoliksikaan niin hyvä peli ilman sitä jumalaista soundtrackia.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell
Lainaus käyttäjältä Demppa

Mutta mites Michiru Yamane? SotN ei olisi varmaan puoliksikaan niin hyvä peli ilman sitä jumalaista soundtrackia.

Kickstarterin sivulla kerrotaan että Yamane on säveltämässä musiikit, joten tässä todella hemmotellaan Castlevania-faneja. Hänen ohellaan säveltämässä myös enemmän Mega Man -faneille tuttu Ippo Yamada.

Tämä on yksi kiinnostavimmista Kickstartereista, ja tuo Igarashin video oli todella hauska katsottava. Nyt sitten vaan pitkä odotus edessä julkaisuun.

Käyttäjän Samirai kuva
Samirai

Johan nyt legendat lähtee urakalla taas kickstarteriin. Saapa nähdä vetääkö tämä vielä YookaLayleenkin ohi kerätyssä massissa. Toivottavasti konseptikuvat pelistä olisivat edes lähellä lopullista sillä upealtahan nuo näyttävät. Aikoinaan Mighty no. 9:n kohdallahan ruutukaappaukset olivat myös todella karkkia, mutta todellisuushan oli sitten vähän toinen...

Nostoja