Mies ja hattu / Uutiset / pelaaja.fi

Mies ja hattu

15.05.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
10

PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle työstettävästä Indiana Jones -pelistä on kerrottu jälleen vähän uutta.

LucasArtsin Indiana Jones 2007 -työnimellä kulkeva peli sisältää ennakkotietojen mukaan nyrkki-, ruoska- ja pyssyhippaa. Tapahtumat alkavat vuodesta 1939 ja pelin tarina on kirjoitettu George Lucasin ohjeistuksen mukaan.

Mikään edellä mainituista ei vuosilukua lukuun ottamatta kuulosta hyvältä. Toiminta kuuluu Indiana Joneseihin, mutta se edellä ei tulisi kulkea. Myös se, että armoitettu tarinaniskijä Lucas vaikuttaa mitenkään pelin juoneen, on vaikea laskea hyväksi asiaksi. Peleissä on harvoin hyvää dialogia, eikä se tule varmastikaan muuttumaan mikäli mies Skywalker-ranchilta upottaa kynänsä ”episodit 1-3” -musteeseen.

Juonen primus motorina on kuitenkin mysteeri, jota kuvaillaan raamatullisen mittaluokan jutuksi. Sellainen on aina kohdallaan. Ja jos menossa ovat mukana natsit, tuote ei voi olla täysin kelvoton.

Pelistä löytyy myös uutta teknologiaa, joka muun hyvän ohella tekee hahmoista eläviä ja uskottavia. Hahmot eivät kaadu kompuroimatta, yrittävät tarrata kiinni johonkin ollessaan vaarassa pudota ja sen sellaista. Ei kuulosta erityisen mullistavalta, mutta jos homma toimii, hyvä niin.

Peli valmistuu siis joskus ensi vuoden puolella. Se saatetaan julkaista myös muille alustoille kuin PS3:lle ja Xbox 360:lle, mutta tätä ei ole vielä vahvistettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Niin, miksi uutisoinnin täytyisi olla puolueetonta? ;)
Lucas kyllä ansaitsee kaiken dissauksen jota häneen on episodi-episodin jälkeen kohdistettu.

Onkohan Indiana Jones jo täysin vanha ja mauton juttu uuden nuoren pelaajasukupoljen silmissä? Kaltaistani vanhaa haahkaa nuori ja salskea seikkailija-arkeologi Ford vielä kiinnosti ja kiinnostaakin, mutta onko hän nuorison mielissä jo vähän vanha juttu?

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Kirjoittajan nimen näyttäminen olisi pop, ettei mene meidän asiakirjoittajien piikkiin nuo mielipiteet :P

Käyttäjän maestro_opa kuva
maestro_opa

Indiana Jones on Bondin jälkeen kovin jätkä elokuvissa.

Jos peli on yhtä pätevä kuin Emperor's Tomb niin mahtipeli on tulossa.

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Täytyy nyt tunnustaa, että mitä matskua tästäkin nyt näin, ei näytä hirveän hyvältä. Mutta kahtotaan, sanoi...joku.

Käyttäjän AK87 kuva
AK87

Jaa-a...miksi muuttaa täydellisyyttä olisi aika hyvä lausahdus. Kunpa vain pääpaino olisi edelleen seikkailulla ja ongelmanratkonnalla hyvällä huumorilla varustettuna, kuten ennenvanhaan.

Nyt täytyy peesata Fraeonia ja sanoa, että ei näytä hirmuisen hyvältä...

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

Mitä? Sain miinuspisteen! Ettei vain itse herra Lucas olisi ollut asialla. ;)

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Euforia ? Näyttää godfatherin tasoiselta sonnalta to me :x

Ainakin esittelyvideossa fysiikat olivat ankeat ja grafiikka EA-lisenssipeli tasoista. Eteneminenkin näyttäisi olevan putkimaista ja pääosassa nyrkkitappelu ja ammuskeli joten................

Prove me wrong Indy !

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Todellakin toivon, että Indy tekisi näyttävän paluun pelimaailmaan. PC-seikkailujen jälkeen ei ole kunnon Indy peliä tullutkaan tai ainakaan semmoista mikä minua olisi miellyttänyt. Toivotaan parasta!

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Veikkaan että grafiikkapäivitetyt pc-käännöksetkin menisivät kuin kuumille kiville. Nuorempi polvihan ei ole niitä koskaan edes kokenut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kumpihan menestyy paremmin? Tää vai se Lego versio?

Nostoja