Mies suuttui saadessaan Wiin joululahjaksi - pidätettiin pahoinpitelystä / Uutiset / pelaaja.fi

Mies suuttui saadessaan Wiin joululahjaksi - pidätettiin pahoinpitelystä

29.12.2008 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
107

Joulurauha oli koetuksella Bostonissa, Yhdysvalloissa, kun 26-vuotias Heath Blom suuttui saadessaan joululahjaksi Nintendo Wiin. Mies aloitti tappelun 24-vuotiaan tyttöystänsä, Randi Youngin, kanssa. Riita yltyi niin pahaksi, että poliisi joutui pidättämään toisensa mustelmille ruhjoneen parivaljakon.

Ylikonstaapeli Kuffer Kaltenbornin mukaan Blom tahtoi joululahjaksi kauko-ohjattavan lentokoneen. Mies oli ryhtynyt pilkkaamaan isoäidiltään saamaansa Wiitä, minkä seurauksena Young alkoi nimittelemään poikaystäväänsä.

- Hän sanoi vihaavansa lahjaansa. Se pahoitti hänen isoäitinsä mielen. Hän suuttui, kun ei saanut lahjaksi lentokonetta ja käyttäytyi kuin 10-vuotias lapsi, Young kertoo.

Tappelun aikana Blom on raahannut Youngia hiuksista alas rappusia, kun taas Youngin kerrotaan lyöneen miestä kolme kertaa silmiin.

Lähde: Boston Herald

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Oikein. Eihän nyt 26-vuotiaan tarvitse vielä osata leikkiä aikuista. Lapsia ovat vielä. Isoäidin vika tämäkin.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

:D Olisiko X360 tai PS3 sitten kelvannut? Enpä tiedä, mutta noh, tämä nyt on taas tällaista tyypillistä amerikkalaista hölmöilyä. Eipä tähän muuta oikein voi sanoa.

Käyttäjän NicolasPS3 kuva
NicolasPS3

Crazyyy!!!!!!!!!!!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos kerran toivoo kauko-ohjattavaa, niin miksei saa. Turhaanko niitä listoja kirjoitetaan ja lähetetään Korvatunturille?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

26-vuotias? No jos ei oteta huomioon tuota hiuksista raahaamista ja miinustetaan iästä 20 vuotta niin sittenhän tuollaisessa käytöksessä ei ole mitää uutta. :D Jos oli roomalaiset hulluja (Asterix) niin kyllä sieltä Ameriikastakin näköjään noita löytyy. :D

Käyttäjän Tahvero kuva
Tahvero

Amerikassahan tämäkin on käynyt. Kohta joku on haluaa ps3n ja saa ps3n mutta suuttuu silti.

Käyttäjän tumex kuva
tumex

Mitä helvettiä...

Käyttäjän morko82 kuva
morko82

Ei näin. Kyl on jenkeissä tollanen normia nykypäivänä.Mietin vaan paljonko tossa on sitten liioteltu, kun nykyään tuollaisia tupataan paisuttelemaan..

Käyttäjän Lord Tumi kuva
Lord Tumi

No ei se wii nyt niin huono lahja ole että sen takia pitää ruveta riehumaan! varmaan mielenterveydessä tällä äijällä on vikaa.

Käyttäjän Packie kuva
Packie

Only in america. :D