Might & Magic X Legacyn trailerissa piisaa vanhan koulukunnan ropehenkeä

Uudesta Might & Magic -pelistä on ilmaantunut nähtäväksi uutta pelikuvaa, jossa klenkataan eteenpäin kuin vanhoina hyvinä aikoina.

17.8.2013 20:13

Klassikkoroolipelisarjalle jatkoa tarjoavasta Might & Magic X Legacysta on ilmaantunut nähtäväksi uusi traileri. Rock Paper Shotgun -sivuston kautta julkaistu video tarjoaa varsinkin kunnollisen annoksen pelikuvaa pc-uutukaisesta ja osoittaa näin, että mukana vaikuttaisi olevan luvatusti sitä klassista henkeä, jota peliin alkujaan vähän lupailtiinkin.

Pian Might & Magic X Legacya pitäisi myös päästä kokeilemaan itse omin kätösin. Julkaisija Ubisoft on tuomassa pelistä myyntiin sekä Digital Deluxe Edition– että Box Deluxe Edition -nimisen erikoisversion, jollaisen ostajalle luvataan pääsy pelin ensimmäisen luvun sisältävään Early Access -versioon tulevana maanantaina.

Etukäteispääsyn ohella paketteihin sullotaan myös toki muutakin herkkua, kuten esimerkiksi ääniraitaa ja kopio Might & Magic VI:sta.

Kokoversio pelistä on määrä nähdä jo joskus syyskuun paikkeilla. Kehitykseen on voinut ottaa osaa seuraamalla kehittäjien OpenDev-blogia.

Lähde: Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa