Mikromaksut tulevat olemaan osa Grand Theft Auto Onlinea, kehittäjä Rockstar Games on vahvistanut.

Ensi viikon tiistaina avautuva Grand Theft Auto V:n nettipelipuoli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ostaa pelissä käytettävää valuuttaa oikeaa rahaa vastaan. Näin pelaajille tarjotaan nopeampi keino hankkia esimerkiksi niin aseita, ajoneuvoja, kiinteistöjä kuin asusteitakin netissä seikkailemista varten.

Rockstarin mukaan kukkaroaan ei tarvitse kuitenkaan kaivaa esiin, jotta pelistä voisi nauttia.

– Peli ja sen talousjärjestelmä on suunniteltu ja tasapainoitettu sille laajalle enemmistölle, jotka eivät osta ylimääräistä rahaa. Pelin sisältä ei löydy minkäänlaista maksuseinämää tai asiaa, joka häiritsisi sen tasapainoa, Rockstarin kotisivut kuvailevat.

Mikromaksujärjestelmän ohella Rockstar on keskiviikkona puhellut myös hieman nettipelipuolen tulevaisuudesta. Kehittäjät lupaavat kuuntelevansa kiivaasti palautetta ja he ovat myös aikeissa laajentaa moninpeliä vielä monin erilaisin ilmaisin ratkaisuin. Luvassa on lähiviikkoina esimerkiksi sisältöeditori omia tappomatseja ja ajokilpailuja varten, lipunryöstöpelitila sekä yhteistyönä tehtäviä suurempia ryöstökeikkoja.

Ensi viikolla saapuessaan Grand Theft Auto Online pyrkii tarjoamaan toki jo heti kättelyssä vaihtelevan puuhailuannin. Sen ohella, että Los Santos on tutkittavissa kaverienkin kanssa aina leffateattereita myöten, voivat pelaajat tehdä muun muassa erilaisia tehtäviä, ajaa kilpaa ja muokata hahmojaan.

Rockstar käytännössä lupaa, että Grand Theft Auto Onlinen julkaisussa tulee olemaan ongelmia niin bugien kuin palvelimienkin osalta. Tästä tietoisena se pyrkiikin pitämään peliä alusta asti tarkkaan silmällä voidakseen paikata sitä aina tarpeen vaatiessa.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa