Miksi Xbox-pelaajat saavat korkeintaan sata kaveria? / Uutiset / pelaaja.fi

Miksi Xbox-pelaajat saavat korkeintaan sata kaveria?

11.12.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
41

Miksi Xbox Liven kaverilistalle ei saa lisättyä sataa kaveria enempää? Paljon ihmetystä herättäneelle rajoitukselle luvataan viimein korjaus Microsoftilta.

Microsoftin Aaron Greenberg kertoo, että rajoitusta nostetaan tai se poistetaan kokonaan, mutta tämä ei ole aivan niin yksinkertaista kuin voisi olettaa. Ongelmia tuottaa vanhan Xboxin pelit, joissa kaverilistat myös nähdään. Tekniikka eri versioiden välillä on hieman erilaista, mutta niiden on kuitenkin toimittava yhteistyössä keskenään.

Greenberg ei kuitenkaan näe tätä isona ongelmana. "Valtaosalla Liven käyttäjistä on noin 30 kaverin suuruinen kaverilista ja vain harvoilla on tarvetta yli sadalle pelikaverille", Greenberg kertoo. Hän kuitenkin myöntää, että joillain tämmöinen tarve silti on: "minulla on itselläkin lista täynnä", mies naurahtaa.

Lähde: 1up

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

miksiköhän mulla on vain yksi kaveri ja se on ainoa kaikista kavereista joka omistaa boksi-360:en

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Mitenköhän kukaan ehtii pelata noiden kaikkien 100 kaverin kanssa :D?

Itselläni on varmaan joku kymmenen aktiivista ja kymmenen ei aktiivista kaveria psn:ssä. En etes ehdi pelata niiden kaikkien kanssa....

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En usko että kellään on sataa kaveria jonka kans pelaa aktiivisesti, vaikee poistaa niitä turhia sieltä ja lopettaa itkeminen.

- Arttu

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

On itselläkin ollut lista täynnä mutta karsimalla se tyhjenee! Jotenkin aivan turhaa laittaa loputtomasti tilaa kavereille. Sen lataaminenkin kestäisi jo tovin. Jos 200 nostaisivat niin luulisi kaikille riittävän.

No microsofti tekee miten parhaaksi näkee. :)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Niinpä. Eipä ole minullakaan tarvetta ollut lisäillä tuonne kaverilistalle ketään,joten senpuoleen jäänyt testaamatta koko ominaisuus :) Ihan kiva että nostavat tai poistavat rajan,jos joillain kerran tarvetta on ollut sille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

kun siellä nytkin on kova vilinä, joka häiritsee pelaamista, kun Live takkuaa koko ajan ja koko ajan kirjaudutaan sisään (ja lennetään pihalle), niin millaista se olisi, jos oli 20 kamun sijaan 100?

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

100 kaverii kyl on aika paljo mut kyl sitä vois olla lisääkin

Käyttäjän sakkeboy kuva
sakkeboy

No mikäs siinä jos sitä listaa saa pidemmäks.

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Ei tuohon minun mielestä mitään rajoitusta tarvittaisi... mistähän moinen?

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

100 kuulostaa jo hyvältä, mutta enemmän vielä paremmalta. Toivottavasti Sony:kin nostaisi psn kaverilistojen kokoa tuosta naurettavan pienestä 50:stä.