Miljardeja takonut Skylanders-sarja palaa syksyllä aiempaa vauhdikkaampana / Uutiset / pelaaja.fi

Miljardeja takonut Skylanders-sarja palaa syksyllä aiempaa vauhdikkaampana

3.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Noin kolmen miljardin dollarin arvosta rahaa tähän mennessä takonut Skylanders-sarja saa jatkoa jälleen syyskuussa. Kyseisen kuun 25. päivä Activision valmistautuu tuomaan Eurooppaan Skylanders: SuperChargersin, joka pyrkii mullistamaan pelisarjan tällä kertaa ajoneuvojen avulla.

SuperChargersin esittelemä ajoneuvotarjonta kattaa niin sekä maassa, ilmassa kuin taivaallakin kiitäviä vempeleitä, joita hieman perinteisten Skylanders-hahmojen tapaan pääsee myös kehittämään pelaamisen ohessa. Ajoneuvojaan voi varustaa esimerkiksi asepäivityksillä, minkä lisäksi eri kulkupelit saavat myös lisätehoja, jos niitä asettaa ohjaamaan jonkin tietyntyyppisen Skylanders-hahmon.

Sentään pelkkää ajelua SuperChargersin ei ole määrä olla. Mukaan on ujutettu myös perinteistä Skylanders-toimintaa ja näin ollen tuki kaikille vanhoille Skylanders-leluille pitäisi pelistä myös löytyä.

Skylanders: SuperChargersin kehitystyön on hoitamassa Vicarious Vision, joka vastasi aikoinaan myös Skylanders: Swap Forcen pääasiallisesti työstöstä. Peli tulee olemaan saatavilla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin iPadillekin. Wii ja 3DS saavat pelistä lisäksi myös jonkinlaisen oman versionsa.

Tuttuun Skylanders-malliin SuperChargersista tuodaan myyntiin noin reilut 70 euroa kustantava aloituspaketti. Itse pelin ohella se tuo mukanaan kaksi uutta Skylanders-hahmoa, yhden ajoneuvon että myös uuden portaalilisälaitteen lelujen lukemista varten.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

Anteeksi mitä? Tiesin että sarja on suosittu, mutta 3 miljardia... Huhhuh.

No eipä siinä, kiva kun peli menestyy!

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Jos iPadille, niin sitten myös androidille.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ja näin he keksivät taas tavan saada helposti lisää krääsää ostettavaksi.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Ja näin he keksivät taas tavan saada helposti lisää krääsää ostettavaksi.

Mutta kun se on hyvää krääsää. Luulen.