Cyberpunk 2077:n suosio vaikuttaa lähteneen nousuun pelin viimeisimmän päivityksen myötä.

Kehittäjä CD Projekt on kertonut suosion kasvusta pelin virallisella Twitter-tilillä julkaistussa viestissä. Viestin mukaan Cyberpunk 2077:n Night Cityssä on vieraillut tämän viikon aikana miljoona pelaajaa päivässä. Pelaajien joukossa kerrotaan olevan niin uusia kuin vanhojakin tuttuja. Pelaajaluvun ohella studio on myös julkaissut kiitoksensa Cyberpunk 2077 -pelaajille.

Pelin kasvanut suosio näkyy myös Steamin pelaajatilastoissa. Viimeisen kuukauden aikana Cyberpunk 2077:n pelaajahuippu on noussut 86 000 pelaajaan, kun viime kuukausien huippulukemat ovat jääneet alle samanaikaisen 20 000 pelaajan. Samanaikaisten pelaajien enimmäismäärä onkin suurin sitten tammikuun 2021, jolloin tuoreella pelillä oli enimmillään 225 000 pelaajaa.

Cyberpunk 2077:n suosiota selittänee äskettäin yhdessä julkaistu 1.6-päivitys, mutta peli on saattanut saada uutta yleisöä myös Edgerunners-animesarjan julkaisun myötä. Päivityksen yhteydessä CD Projekt paljasti myös Cyberpunk 2077:n ensimmäisen laajennuksen, joka on jäämässä samalla myös pelin ainoaksi.

Lähde: CD Projekt

Lisää luettavaa