Miljoonahitti Greedfall saa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Miljoonahitti Greedfall saa jatkoa

18.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Greedfall 2, Greedfall, Nacon, Spiders, roolipeli, ARPG, Greedfall

Kahden miljoonan kappaleen myynteihin yltänyt toimintaroolipeli Greedfall saa jatkoa. Pelin kehittänyt Spiders ja sen nykyinen emoyhtiö Nacon ovat vahvistaneet, että vuoden 2024 aikana Greedfall 2: The Dying World on löytämässä tiensä pc:lle ja toistaiseksi vahvistamattomille konsoleille.

Tiiviiden ensitietojen mukaan The Dying Worldin tapahtumat käynnistyvät kolme vuotta alkuperäisen pelin jälkeen. Keskiössä on nyt Teer Fradee -saarelta peräisin oleva sankari, joka ajautuu tutkimaan tällä kertaa ensimmäisestä pelistä tuttujen kolonialistien Gacane-kotimannerta, jota repivät palasiksi niin sota, taudit kuin poliittiset juonittelut.

Uudella pelialueella roolipelaajia odottavat tietysti toiminnalliset yhteenotot niin kuin myös valinnat. Spidersin suunnalta lupaillaankin, että luvassa olisi ensimmäistä osaa syvällisempi kokemus, jossa niin diplomatia, manipulaatio, soluttautuminen kuin kamppailu ovat kaikki erilaisia keinoja jahdata tavoitteitaan.

Greedfall II ei ole ainut Spidersilla parhaillaan työn alla oleva peliprojekti. Syyskuussa siltä on odotettavissa pihalle myös osin Souls-henkeen tehty Steelrising.

Lähde: Nacon, Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Greedfall oli aikanaan itselleni todella positiivinen yllätys, eräänlainen "pienen budjetin Dragon Age". Pelin tarina ja hahmot olivat mielenkiintoiset ja tekninen toteutuskin loistava, kun ottaa huomioon että kyseessä oli suhteellisen pienen pelistudion hemgentuote.

Odotan siis innolla tätä jatko-osaa, jopa enemmän kuin samojen tekijöiden Steelrising-peliä, joka pelikuvan perusteella näyttäisi keskittyvän hyvän tarinan sijaan taisteluun.

Nostoja