Miljoonahitti Monster Hunter 4 länteen ultimaattisessa kuosissa

Länsimaat alkujaan sivuuttanut Monster Hunter 4 saadaankin vielä Eurooppaan asti uuden Ultimate-version myötä.

27.1.2014 05:39

Länsimaalaiset jäivät viime vuonna nuolemaan näppejään alkuperäisen Monster Hunter 4 -pelin suhteen, mutta tulevaisuus näyttää sentään jo huomattavasti valoisammallta. Japanissa viikonloppuna järjestetyssä Monster Hunter Festa -tapahtumassa Capcom on tuonut julki 3DS:lle kehitteillä olevan Monster Hunter 4G:n, joka tullaan näkemään myös lännessä Monster Hunter 4 Ultimate -nimellä.

Ultimatesta ei ole vielä paljoa kehittäjien osalta uskallettu puhua, mutta luonnollisesti kyseessä on hieman tuhdimpi versio siitä, mitä Monster Hunter 4 tarjosi viime vuonna japanilaisille. Länsimaalaisten kannalta luvassa on siis varsinkin kosolti uusia hirviöitä metsästettäväksi ja tällä kertaa korkeuseroja on myös metsästysmailla lähdetty korosmaan. Hirviöihinkin voi jopa tarrata nyt tarvittaessa kiinni.

Julkaisunsa Monster Hunter 4 Ultimate näkee ensi vuoden alkupuoliskolla. Alkuperäispeli julkaistiin Japanissa viime syyskuussa ja sitä myytiin parin ensimmäisen päivän aikana jo noin kaksi miljoonaa kappaletta.

Lähde: Capcom Unity

Lisää luettavaa