Miljoonaraja paukahti atomeiksi Trials Fusionin tieltä

Miljoonakerho on saanut uuden jäsenen vähemmän yllättäen Trials Fusionista. Peli saikin sopivasti torstaina myös uuden päivityksen.

24.7.2014 23:29

Redlynxin uutukaispeli Trials Fusionia on myyty maailmalla yli miljoona kappaletta. Määrää se on kerryttänyt aina viime huhtikuusta alkaen niin Xbox One-, Xbox 360-, PlayStation 4- kuin myös pc-version voimin.

Eräänlaisena juhlistuksena rajapyykin saavuttamisesta Trials Fusioniin on tänään julkaistu kokonaan uusi päivitys. Se luonnollisesti pyrkii viilaamaan erinäisiä pelin osa-alueita parempaan kuosiin, mutta samalla se myös tuo pelaajille mahdollisuuden luoda omia Supercross-ratoja pelin moninpelipuolta varten.

Päivityksen ohessa Redlynx ja kumppanit ovat ottaneet myös 15 käyttäjärataa ja tuoneet ne pelattavaksi kaikille alustoille.

Trials Fusionin ensimmäinen varsinainen laajennus lähestyy sekin jo varsin kovaa vauhtia. Heinäkuun 29. päivä julkaisunsa on saamassa Riders of the Rustlandsiksi kutsuttu kokonaisuus, joka on ensimmäinen kuudesta peliin suunnitellusta lisäosasta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa