Miljoonarajat murtuvat jälleen kypsän fantasian tieltä

The Witcher 3:n julkistuksen alla CD Projekt RED on vahvistanut pelisarjan kelpaavan edelleen hyvin pelaajille.

6.2.2013 22:23

Puolalaista fantasiaa tarjoava The Witcher -pelisarja menestyy edelleen tasaiseen tahtiin. CD Projekt RED:n arvostetut teokset ovat myyneet kehittäjänsä mukaan nyt tähän päivään mennessä yli viisi miljoonaa kappaletta. Viime heinäkuussa julkaistu myyntilukema on siis kasvanut jälleen yhdellä miljoonalla.

Parhaillaan puolalaisilla peleillä meneekin näin ollen varsin lujaa. Vasta eilen Techlandin luoman Dead Islandin vahvistettiin käyneen kaupaksi myös viisi miljoonaa kertaa. Dead Islandia on vieläpä saatu kauppoihin vasta vain yksi peli, kun taas Witchereita on olemassa jo kaksi.

Saavutuksen myötä CD Projekt on nyt laskemassa The Witcher 2:n Xbox 360 -version hintaa 30 euroon. Se myös tarjoaa peliensä tietokoneversioita puoleen hintaan GOG.comissa ja Steamissa aina perjantaihin asti.

Tieto pelisarjan mukavista myynneistä saapui sopivasti The Witcher 3: Wild Huntin julkistuksen jälkeen. Menestyksestä huolimatta CD Projekt on kuitenkin jo ehtinyt lupaamaan tiedotteissaan, että uusin peli tuo ainakin jonkinlaisen päätöksen nykyisille Noituri-seikkailuille. Eurogamerin raportin mukaan CD Projekt -pomo Adam Kicinski olisi sentään tarkentanut puolalaiselle uutistoimistolle varsinaisen sarjan saavan mahdollisesti vielä joskus ainakin jonkinlaista muuta jatkoa.

Ensimmäisiä kuvia The Witcher 3:sta voi kurkata täältä. Pelistä on nyt myös julkaistu ensimmäinen teaser-traileri, jonka löytää ohesta.

Linkki traileriin

Lähde: CD Projekt, Eurogamer

Lisää luettavaa