Millainen olikaan Final Fantasyn isän peruuntunut Xbox-roolipeli? Video paljastaa / Uutiset / pelaaja.fi

Millainen olikaan Final Fantasyn isän peruuntunut Xbox-roolipeli? Video paljastaa

27.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Japanilainen roolipeliveteraani Hironobu Sakaguchi on julkaissut koko maailman nähtäville konseptivideon peruutetusta Cry On -projektistaan. Pätkä antaa hieman kuvaa sekä peliin suunnitellusta maailmasta että myös hieman sen tunnelmastakin.

Cry On julkistettiin alkujaan vuonna 2005 Xbox 360:lle ja sen oli määrä olla Sakaguchin oman Mistwalker-pelistudion, Drakengard-konkari Cavian sekä julkaisija AQ Interactiven käsialaa. Tunteelliseksi toimintaroolipeliksi kuvailtu projekti päätettiin kuitenkin vuoden 2008 jouluna peruuttaa muun muassa maailmaa ravistelleen heikon taloustilanteen takia.

Tähän päivään mennessä Cry Onista ei ole juuri nähty mitään muutamaa konseptikuvaa enempää. Ennen pelin peruuntumista Mistwalker ehti julkaista Xbox 360:lle sekä Blue Dragonin että Lost Odysseyn, kun taas sen jälkeen ulos on saatu muun muassa Wii-roolipeli The Last Story sekä mobiilipelit Terra Battle, Blade Guardian ja Party Wave.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Video ei paljastanut itse pelistä kyllä mitään, mutta oli se ihan hienon näköinen anime pätkä mielestäni.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eipä sitä Xboxilla olisi koskaan kannattanut julkaistakaan. Varsinkaan kun 360 teki jo tuloaan ja Microsoft paskansi samantien alkuperäisen päälle.