Miltä kuulostaisi Final Fantasy XV taskukoossa? Tältä näyttää Final Fantasy XV: Pocket Edition / Uutiset / pelaaja.fi

Miltä kuulostaisi Final Fantasy XV taskukoossa? Tältä näyttää Final Fantasy XV: Pocket Edition

22.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Square Enix on paljastanut jälleen yhden uuden Final Fantasy XV -nimikkeen. Pelijätti on viimeisimpänä ottanut nyt alkuperäisen konsoliseikkailun ja alkanut survomaan sitä sopimaan paremmin mobiililaitteille.

Final Fantasy XV: Pocket Editionin luvataan kuljettavan pelaajansa läpi saman tarinakaaren kuin alkuperäisen pelin. Graafisesti peli ei kuitenkaan näytä tietenkään kovinkaan samalta seikkailulta ja onpa sen pelattavuuttakin muutettu sopimaan kosketusnäytöille.

Pocket Editionin jakelumuoto on myös hieman erilainen. Peliä myydään kymmeneen episodiin jaetussa osissa, joista ensimmäistä voi pelailla ilmaiseksi.

Ulos Final Fantasy XV: Pocket Edition on tarkoitus saada vielä syksyn aikana. Se ei näillä näkymin jää myöskään viimeiseksi Final Fantasy XV -sivutuotteeksi. Nyt käynnissä olevien Gamescom-messujen yhteydessä Square Enix kiusoitteli kaavailevansa nimittäin jotain Final Fantasy XV:een liittyvää Switchillekin.

Aiemmin maanantaina alkuperäinen Final Fantasy XV vahvistettiin pc:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

En oikein tiedä mitä mieltä olen Squaren tyylistä tehdä jokaisesta FF-pelistä oma franchise ja lypsää jokaista osaa niin paljon kuin maitoa riittää ja ja sivussa tehdä kollektiivisia FF-pelejä kuten World of tai Dissidia. Montako XV peliä meillä jo on? Tämä taitaa olla sarjan neljäs pois lukien season pass...

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Välillä ei voi muuta kuin hämmästellä sitä, mihin kaikkeen turhaan SE tuhlaa resursseja.

Käyttäjän BlazeAce kuva
BlazeAce

HC:mpiä pelaajiahan mobiilisetit tietysti aina nakertaa. Mitä Dengekin Tabatan haastattelua silmäilin japaniks läpi niin tätä on työstetty Episode Duscaesta asti ja puhuttu jo joku neljä vuotta sitten. Peli haluttiin tehdä myös mobiilille koska mobiilin markkinat on massiiviset. Pelin tyylissä kokeiltiin FFVII tyyppistä low-polyä mutta se scrapattiin koska se ei toiminut nuorille ja sellaisille jotka eivät ole pelanneet PS1 aikoihin lainkaan. Peli on tiedostetusti toteutettu toimimaan enemmän nuoremmalle ja etenkin naispuoliselle pelaajakunnalle ja sen tarkoitus on laajentaa fanikuntaa FF franchiselle.

Itse pelailen paljon kännykällä nimenomaan Japanin markkinoiden mobiili rpg-pelejä ja tämän version announcement on erittäin tervetullut. Olen erittäin kiinnostunut näkemään miten hyvältä tuo tuntuu pelata kännykällä. Trailerin näin kymmenisen kertaa katsoneena ainakin visuaalisesti on niin kivaa settiä, että kyllä tuota tullaan mielellään pelaamaan.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Ite tykkään.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Söpö!

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Järkyttävän ruma. Ei final fantasy ole mikään ylisöpöily, nyt meni maku näiden ja world of fantasyn jlk 8-(

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tiedätte mitä mieltä olen näistä mobiilipeleistä. Ne jotka tykkää niin ruudut kuumaks.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Hitto saisi tuoda tämän PS4:llekin. Taistelu näytti ainakin paljon siistimmältä verrattuna PS4 version...noh, sekasotkuun.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ensin XV tulee PC:lle ja nyt tämä, hyvä juttu. Itelläni ei olisi mitään ongelmaa saada tämä kasetilla täytenä kokonaisuutena Switchille, luonnollisesti kosketusnäyttökonstrollit käännettynä helpommiksi napinpainalluksiksi.