Miltä näyttäisi Dark Souls -tekijöiden battle royale -peli? FromSoftware vihjaa olevansa kiinnostunut ideasta / Uutiset / pelaaja.fi

Miltä näyttäisi Dark Souls -tekijöiden battle royale -peli? FromSoftware vihjaa olevansa kiinnostunut ideasta

8.03.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
16

Dark Souls -luoja Hidetaka Miyazaki on paljastanut Telegraphille antamassaan haastattelussa, että hänen perustamansa FromSoftware olisi kiinnostunut tekemään battle royale -pelin mahdollisesti tulevaisuudessa.

Miyazaki kertoi, että hänen studionsa on ollut kiinnostunut battle royale -genren sekä Destinyn kaltaisista kausiluontoisista peleistä, joiden kimppuun he haluaisivat jossain vaiheessa päästä.

– On aina olemassa mahdollisuus [että teemme tällaisen pelin]. Niitä on todella hauska pelata. Jos tekisimme sellaisen, se saattaisi olla tosin hieman erilainen. Mutta olemme kiinnostuneita, ja tulevaisuudessa saatamme ehdottomasti yrittää kehittää sellaista, Miyazaki sanelee.

Vaikka yhä useampi peli on siirtymässä verkko- ja moninpelipainotteiseksi, Miyazaki kuitenkin uskoo, että markkinoilla on edelleen kysyntää yksinpelattaville kokemuksille. Hänen mielestään juuri tämä pelien monimuotoisuus kuljettaa pelinkehitystä eteenpäin.

FromSoftwaren seuraava peli on toimintapeli Sekiro: Shadows Die Twice, joka julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. maaliskuuta.

Lähde: Telegraph

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Niinpä niin...

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

Souls-tyyppinen Battle Royale olisi ainakin omasta mielestäni heti huomattavasti mielenkiintoisempi konseptina kuin nämä nykyiset räiskintä br Pelit.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Hmm... olisin kiinnostunut jos tuo olisi osa normaalia Souls-tyylistä peliä parannetun "areenan" muodossa. Välillä on käynyt mielessä, että eikö tuosta areenasta voisi tavallaan muokata ihan itsenäisen moninpelikokemuksen pelin sisään omine yksityiskohtaisine mappeineen, rankkeineen ja kaikkine muine hienouksineen mitä moninpeleiltä nykyään vaaditaan. Nykyäänhän niitä ei kukaan pelaa, koska niistä ei hyödy mitään, eikä ne eroa normaalista dueleista juuri millään tapaa.

Itsenäisenä pelinä ei ajatuksen tasolla nappaa, mutta toki on vielä liian aikaista mennä sanomaan mitään ehdotonta.

Käyttäjän pandemic kuva
pandemic
Lainaus Hembbuli

Souls-tyyppinen Battle Royale olisi ainakin omasta mielestäni heti huomattavasti mielenkiintoisempi konseptina kuin nämä nykyiset räiskintä br Pelit.

Egress taitaa olla lähin vertaus näistä(gameplay muistuttaa soulssia jonkun verran).

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

For Honor?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kyllä kiinnosta ainakaan Soulsien moninpelien kautta. Niissä on aina hirveät lagitukset taisteluissa ja saa olla tuuria tai selvästi parempi hahmo/varusteet että sattuu voittamaan.

Olen silti Soulseissa aina pitänyt siitä moninpelipuolestakin mutta jos oma pelinsä tulisi Souls-hengessä, niin toivoisi reilusti sulavampaa toimivuutta.

For Honor tulee minullekin mieleen kun miettii minkälainen peli voisi suunnilleen olla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

100 ihmistä melee tappelussa mäiskimässä toisia on kyllä aika kuoleena syntynyt idea :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus frozen

100 ihmistä melee tappelussa mäiskimässä toisia on kyllä aika kuoleena syntynyt idea :)

Eihän muissakaan br-peleissä ole 100 ihmistä yhdessä tappelussa.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus zappah

[quote="frozen"]100 ihmistä melee tappelussa mäiskimässä toisia on kyllä aika kuoleena syntynyt idea :)[/quote]Eihän muissakaan br-peleissä ole 100 ihmistä yhdessä tappelussa.

Vaikka tässä esim

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Onko markkinoilla ainuttakaan BR-peliä, joka ei käyttäisi nykyaikaisia aseita? Miekoilla ja vastaavilla toteutettu ilmainen/halpa BR-peli olisi omalla listalla korkealla!

Nostoja