Miltä näyttäisi kunnollinen Portal-ase Overwatchissa? Fanien Workshop-tuotos yhdistää kaksi ikonista peliä yhdeksi / Uutiset / pelaaja.fi

Miltä näyttäisi kunnollinen Portal-ase Overwatchissa? Fanien Workshop-tuotos yhdistää kaksi ikonista peliä yhdeksi

6.05.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Overwatchiin huhtikuun lopulla julkaistu Workshop-työkalu on tuottanut jo ensimmäisiä tuloksia, kun pari innokasta käyttäjää on luonut Portal-pelejä mukailevan porttiteknologian Overwatchiin.

Pelaajat paikasta toiseen siirtävä portaali on ollut olemassa jo räiskintäpelin alusta lähtien kiitos Symmetran, mutta muokkausta väkertämässä olleet andygmb ja Lymbow ovat lisänneet toimintoon liikevoiman ylläpitämisen. Muutokset myötä hahmot voivat ottaa vauhtia kahden portin välillä ja loikata entistä pidemmälle aivan kuten Portal-peleissä.

Muutoksesta voi ottaa esimakua alla olevalta videolta, mutta tekijät tähdentävät, että kyseessä on vasta prototyyppi. Toisten pelaajien porteista ei pääse esimerkiksi vielä loikkimaan.

Jos muokkauksen haluaa ottaa itse testattavaksi, voi sen ladata Workshopista koodilla BE2J7.

Portal-ase on vain yksi monista työkalulla luoduista muutoksista, sillä tuotteliaat käyttäjät ovat lisänneet niin battle royale -pelitilan kuin Apex Legendsista tutun pingausjärjestelmän

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja