Minecraft Earth avaa maailmansa kaikille syksystä alkaen

Lisätyn todellisuuden varaan rakennettu Minecraft Earth varhaisjulkaistaan syksystä alkaen vähitellen ympäri maailmaa.

29.9.2019 13:27

Lisättyä todellisuutta hyödykseen käyttävä mobiilipeli Minecraft Earth valmistautuu siirtymään eteenpäin suljetusta beta-vaiheestaan. Lokakuusta alkaen peliä aletaan varhaisjulkaista viikottaista tahtia eri maissa, kunnes se on vuoden loppuun mennessä se on kaikkien ilmaispelattavissa.

Varhaisjulkaisun myötä Minecraft Earthiin esitellään tukku erilaista lisäpuuhasteltavaa. Isoin lisäys suljettuun betaan nähden ovat Adventure-nimiset sosiaaliset moninpelitapahtumat, joiden myötä oikeasta maailmasta voi löytää esimerkiksi suuria timanttilouhoksia ja luurankoarmeijoita tutkailtavaksi. Hirviötarjontaa monipuolistetaan samalla yhdessä rakennusmahdollisuuksien kanssa

Julkisesti omia yksityisiä rakennelmiaan ei pääse silti vielä esittelemään varhaisjulkaisuversiossa muuten kuin rajatusti. Eurogamerille antamassaan haastattelussa pelin vastaava tuottaja Jesse Merriam on todennut, että Microsoftilla tehdään vielä töitä varsinkin rakennelmien moderoinnin suhteen.

Uusi traileri esittelee jälleen tyylitellysti Minecraft Earthin perusideaa. Varsinaista valmistumispäivää pelille ei ole toistaiseksi uskallettu luvata.

Lähde: Xbox WireEurogamer

Lisää luettavaa