Minecraft Earth saapui Suomeen / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraft Earth saapui Suomeen

20.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Minecraft Earth, Minecraft, mobiili, Mojang

Mobiilipeli Minecraft Earth on tuotu jälleen aina vain isomman yleisön ulottuville. Viimeisten saatavuusparannuksen myötä lisättyä todellisuutta hyödyntäviä palikkaseikkailuja päästään harrastamaan Norjassa, Tanskassa ja koto-Suomessa.

Saatavilla Minecraft Earth on niin App Storesta kuin Google Play -kaupasta. Peli on kaikkien kiinnostuneiden ladattavissa ilmaiseksi.

Parhaillaan Minecraft Earth käy läpi eräänlaista varhaisjulkaisuvaihetta sen levittäytyessä hiljalleen maailman joka kolkkaan. Se ei sisällä vielä siis aivan kaikkia suunniteltuja ominaisuuksia, kuten vapaamuotoisempaa mahdollisuutta jakaa omia rakennelmiaan muille pelaajille. Viimeisin suuri lisä siinä ovat olleet sosiaaliset Adventure-moninpelitapahtumat, jotka tuovat oikeaan maailmaan löydettäväksi esimerkiksi timanttilouhosten ja luurankoarmeijoiden kaltaisia haasteita.

Lähde: Mojang

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt Legolla kannattaisi jonkun olla hereillä ja tehdä sama heidän palikoillaan. Ikinä ei lapsena ollut niin paljon legoja kuin olisi juuri sillä hetkellä halunnut ja aina jokin pala/osa puuttui ja piti muuttaa rakennussuunnitelmia.

Tällaisen kautta olisi loputon valikoima palikoita, joista löytyisi vieläpä aina sekä se oikea muoto että myös sopiva värikin! Ei myöskään menisi osat hukkaan eikä olisi vaaraa teloa jalkaansa niihin.

Ehkä palat voisivat olla jopa ilmaisia ja ohjeista pitäisi maksaa? Tosin ohjeet leviäisivät netissä, joten sen vuoksi loogisin valinta olisi maksulliset palikat.