Minecraft-huuma tempaisi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon mukaansa / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraft-huuma tempaisi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon mukaansa

31.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon oma Lastenkirkko.fi-palvelu on ottanut Minecraftin käyttöön osana toimintaansa. Maaliskuusta alkaen lapset ovat voineet vierailla Minecraftiin perustetulla kirkon omalla Fisucraft-palvelimella, jossa tarjolla on ollut monenlaista aktiviteettia aina rakentamisesta virtuaalisen Jerusalemin tutkimiseen.

– Fisucraft on lasten näköinen palvelin - siellä on seikkailtavaa juuri sopivassa määrin. Parasta on luovuus. On mahtavaa päästä suunnittelemaan rakennuksia ja onnistua, kertoo Fisucraftin luomisessa mukana ollut 14-vuotias Tiitus Hopia.

7-10-vuotiaille suunnatussa Fisucraftissa kirkko on elänyt läpi hiljattain myös Raamatun pääsiäistapahtumia, jotka jatkuvat aina toiseen pääsiäispäivään asti. Nauhoitteita Fisucraftin tapahtumista voi katsastaa sen omilta YouTube-sivuilta. Lisätietoja ja ohjeita Fisucraftiin liittyen voi tutkiskella vuorostaan sen kotisivuilta.

Lähde: Evl.fi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Gotta get 'em while they're young.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Ilmeeni kun menen tuonne trollaamaan. IMAGE(http://blogs.lawyers.com/wp-content/uploads/2013/03/man-laughing-loudly-300.png)

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn

Ilmeeni kun menen tuonne trollaamaan.

No, idiootteja on moneen lähtöön.

Musta on hienoa että kirkko pyrkii aktiivisesti pysymään ajan tasalla viestinnässään ja olemaan aktiivisesti läsnä siellä missä ihmiset nykyään on.

Nostoja