Minecraft-kehittäjä sitoutuu edistämään rodullista ja yhteiskunnallista tasa-arvoa sekä ympäristönsuojelua / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraft-kehittäjä sitoutuu edistämään rodullista ja yhteiskunnallista tasa-arvoa sekä ympäristönsuojelua

19.04.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Minecraft

Mojang Studios on avannut pyrkimyksiään muuttaa maailmaa Minecraftin avulla.

Saving the World with Minecraft -esityksessä, osana GamesIndustry.bizin GI Live Online -tapahtumaa, kerrottiin Mojang Studiosin sitoumuksesta käyttää alustaa inspiroimaan positiivista muutosta maailmassa. Yhtiö kertoi sijoittavansa useisiin organisaatioihin, jotka käsittelevät sosiaalista tasa-arvoa ja ympäristöasioita.

– Uskomme, että meillä on vastuu taistella rodullisia ja yhteiskunnallisia epäoikeudenmukaisuuksia vastaan. Tämä on ratkaiseva hetki meneillään olevassa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden liikkeessä, Mojangin Minecraftin varatoimitusjohtaja Helen Chiang sanoi. 

Chiang avasi myös Mojangin yhteistyötä erilaisten luonnonsuojeluryhmien kanssa Minecraft-pelaajien valistamiseksi ympäristökysymysten suhteen. Chiang totesi studion haluavan varmistaa, että todellinen maailma on tulevaisuudessakin yhtä kaunis ja asuttava kuin nykyään. Kumppanuuksia on käynnissä muun muassa The Nature Conservancy -ympäristöjärjestön ja Maailman villieläinrahaston (WWF) kanssa. Minecraftin Sustainability City -kartta tutkii, miten jotkut Microsoftin vuosittaisen kestävän kehityksen raportin tavoitteista ja teemoista herätetään henkiin Minecraft-kaupungissa.

– Voimme opettaa pelaajia virtuaalisessa maailmassa hahmoilla, tehtävillä, koodilla ja ominaisuuksilla, mutta meidän on myös toimittava tosielämässä todella vaikuttaaksemme asioihin ja edistääksemme organisaatioita ja aatteita, jotka kannustavat näihin samoihin arvoihin ja käyttäytymiseen, tehden kuvitellusta totta, Chiang sanoi.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Isoäidin perinteisellä palmuöljyreseptillä leivottu. Mikähän tuo Villieläinrahasto on, voisin ottaa selvää.

Nostoja