Minecraft-luoja tarjoaa mahdollisuutta Psychonauts 2:lle

Minecraftin luoja on tarjonnut apuaan, jotta eräs kauan odotettu jatko-osa saataisiin kehitetyksi. Mies myös kertoo olevansa tarjouksensa kanssa täysin tosissaan.

7.2.2012 14:36

Kehittäjälegenda Tim Schaferin on muutamaan otteeseen tuonut ilmi, kuinka hän haluaisi tehdä vielä jatko-osan rakastetulle Psychonautsilleen. Tuoreessa Digital Spy -sivuston haastattelussa jälleen kerran ilmennyt halu on kuitenkin joutunut ottamaan vastaan paljon iskuja, sillä useista yrityksistä huolimatta Schafer ei ole onnistunut saamaan rahoitusta pelilleen.

Tilanne on nyt kuitenkin kokenut mielenkiintoisen käänteen Minecraft-luoja Markus ”Notch” Perssonin Twitter-viestin toimesta. Tim Schaferille omistetussa ”twiitissään” miljoonia euroja Minecraftilla kasannut Notch nimittäin toteaa, että hän olisi valmis tuomaan Psychonauts 2:n maailmaan yhdessä Schaferin kanssa. Mies on myös varmistanut Twitterin kautta olevansa tarjouksensa kanssa tosissaan.

Seuraavaksi odotetaankin ja katsotaan, mitä aikoinaan rakastetuilla seikkailupeleillä ansioitunut kehittäjä mahtaakaan vastata.

Lähde: Twitter, (2), Digital Spy

Lisää luettavaa