Minecraft-studio leikkaa massiivisesti Scrolls-virtuaalikorttipelinsä hintaa / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraft-studio leikkaa massiivisesti Scrolls-virtuaalikorttipelinsä hintaa

21.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ruotsalaiskehittäjä Mojang on laskemassa Scrolls-pelinsä hintaan. Studion mukaan sen aikomuksena on nykäistä syksyn aikana pelin hintalapusta pois noin 75 prosenttia, eli euroissa katsottuna pelin hinta on siirtymässä 15 eurosta jonnekin vajaan viiden euron tienoille.

Mojang perustelee päätöstä Scrollsin lähestyvällä tablettiversiolla. Studion mukaan pelin nykyinen hinta on yksinkertaisesti liikaa mobiililaitteille, vaikka tableteillakin pelaajat voivat kamppailla Windows- ja OS X -version pelaajia vastaan.

Mikäli Scrollsin on ehtinyt jo ostamaan vanhalla hinnalla, saa peliin noin 15 euron edestä pelin omaa virtuaalivaluuttaa käytettäväksi.

Scrolls ei ole toistaiseksi vielä virallisesti julkaistu peli, vaan se on ollut avoimessa beetassa viime vuoden kesästä lähtien. Toistaiseksi sen tulevaisuus on ollut kuitenkin pienoinen kysymysmerkki. Kun Microsoft ilmoitti maanantaina ostavansa Mojangin 2,5 miljardilla dollarilla, ei se erityisen tarkasti kertonut Scrollsiin liittyvistä suunnitelmistaan.

Lähde: Scrolls (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Sillä yhellä Blizzardin pikku korttipelillähän ei varmasti ole mitään tekemistä asian kanssa. Vaikka peleissä huomattavia eroja onkin, niin harva miettii kahta kertaa maksaako pelistään 0 vai 15 euroa, kun molemmat kuitenkin sisältävät vielä kaupanpäälle mikromaksut.