Minecraftin rinnalla syntynsä saanut Scrolls on saanut uuden elämän. Korttivetoinen strategiapeli menetti viralliset moninpelipalvelimensa aiemmin helmikuussa, mutta nyt se on palautettu jakoon ilmaiseksi ladattavana pelinä, jossa pelaajat voivat pyörittää omia palvelimiaan.

Samalla nimi on vaihtunut. Scrollsin sijaan se tunnetaan nyt Caller’s Banena, mille Mojang tai Microsoft eivät ole antaneet selkeää syytä. Scrolls-nimi aiheutti aikoinaan tunnetusti kuitenkin hämminkiä Bethesdan ja sen emoyhtiön ZeniMaxin kanssa, sillä yhtiöt näkivät sen häiriönä The Elder Scrolls -tavaramerkille. Tätä nykyä The Elder Scrollsista on olemassa myös oma virtuaalinen korttipelinsä The Elder Scrolls: Legends.

Caller’s Banen voi ladata pelin kotisivuilta. Se vaatii toimiakseen yhteyden ainakin jonkinlaiseen palvelimeen, mikä onneksi tarjoilee myös laajalti kustomointivaihtoehtoja kokemukselle. Omilla palvelimillaan pelaajat voivat kun vaikuttaa esimerkiksi pelin säännöstöön, haasteisiin ja vastaaviin yksityiskohtiin.

Lähde: Caller’s Bane (kotisivu)

Lisää luettavaa