Minecraft-studion uutukainen jakeluun mahdollisesti ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Minecraft-studion uutukainen jakeluun mahdollisesti ensi kuussa

26.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Menestysstudio Mojangin tovin aikaa työstämä Scrolls alkaa olla siinä pisteessä, että sen kehittäjät uskaltavat kunnolla pohtia sen jakoon laittamista. Pelisivusto Polygonin haastattelussa ruotsalaispelitalon perustajajäsen Jakob Porsér vahvisti, että huhtikuun loppu näyttäisi olevan se aika, jolloin pelin ostaminen saattaa olla jo mahdollista.

Jakelusuunnitelmista huolimatta varsinaisessa täydellisessä kuosissa Scrolls ei kuitenkaan parhaillaan ole. Kuten Minecraftin kanssa aikoinaan, on Mojang aikeissa tuoda pelin aluksi alennettuun hintaan myyntiin vielä varhaisessa vaiheessa. Tuolloin pelaajat voivat esimerkiksi palautteellaan auttaa pelin kehityksessä.

Mojaningin Scrolls on ollut kehityksessä jo parinkin vuoden ajan. Kyseessä on korttipohjaisiin taisteluihin pohjautuva strategiapeli, joka alustavasti on tarkoitus tuupata markkinoille Windows-pelaajien iloksi. Mac-versio on kuitenkin myös suunnitteilla ja kenties vielä joskus myös Linux-versio on mahdollinen.

Peli käyttää hyödyksi varsin laajalti käytössä olevaa Unity-pelimoottoria.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

En ole koskaan tajunnut miksi Mojang tekee tälläistä. Might and Magic on jo olemassa. Olisivat voineet käyttä resurssit 0x10c:n kehittämiseen eikä pekoniin ja scrolssiin.

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Ei kyllä joo kiinnosta pätkääkä tämä. Massit ois voinu mennä Minecraftin radikaakiseen uppaamiseen.